1 March 2012

Review : tempat berurut masa pantang.

Aku duduk area sepang,kota warisan.dekat dengan nilai.

Aku dah 3hari berturut-turut berurut.sedap sungguh kakak tu urut.murah pulak tu.

Kakak urut ni aku dapat no.fon dia dari jiran aku. 3orang jiran aku bagi nama dan no.fon orang yang pandai urut.

1. orang salak..aku call minta nak urut malam selasa tu juga-juga sebab nak pump susu hantar dekat adelia di hospital.
Tpi akak tu xmau urut malam..so cancel.

2.Orang belakang rumah sewa aku.tup-tup dia xfree sebab kena pergi kuala selangor.

3.Orang jawa,rumah dekat nilai perdana.flat.akak ni terbaik!!!dia mengurut fulllllaaaaammmmmaaaakkkk!boleh menangis!memang terasa la dia urut.

murah pulak tue..untuk berurut 3malam berturut-turut hanya RM150.25sen.

Akak ni nama akak tini,dia urut satu badan,tungku,param..satu malam dia ambil RM50.

Akak tini ni urut xkalut-kalut..steady ja.memang sedap la dia urut.

Tapi dia xda buat servis ke rumah.kalau nak,kena p umah dia sendiri.

Orang yang stay nilai mesti tau dekat mana flat nilai perdana.

Rumah dia flat sebelah kiri ,tengah-tengah ada tangki air.

Senang ja nak cari rumah dia.

So pada yang nak duduk area nilai,salak,sepang boleh la try urut dengan kak tini nie.

Orangnya baik,friendly,xkedekut petua-petua.kira aku selesa la sepanjang berurut dengan dia.

So kalau sapa yang nak boleh call kak tini : 0172814202

Kalau nak ambik dan hantar kak tini ni pun boleh..:)

Aku ambil pakej urut satu badan,param,tungku semua.dari hujung rambut kak tini tu urut sampai ujung jari okeh.

Tiap malam husband bawa p rumah kak tini..kak tini ni umur dalam lingkungan 40++an

Tata.


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

1 comment:

('',)pzAEdy~ said...

murahnyeeeeee....alamak jauhlaaa...

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016