18 March 2012

Manja adelia manja.

Dah 24hari umur adelia..makin tembam dan makin tinggi.

akai pun makin lama,makin banyak..sekarang aku tengah ketchup dengan jadual tidur adelia.

Adelia siang aktif juga,berjaga..pandang sana sini..buat muka pelik..hahaha..

Malam,start pukul11 macam tu dia mula mata booolllaaaat..dan xakan tidoq selagi xazan subuh.

Seminggu aku tersengguk-sengguk.duduk sambil susukan dia sampai pukul7pagi..dia langsung xmau tidoq atas tilam dia..padahal waktu siang xda masalah pun tidoq kt tilam tu..

Cukup seminggu,aku try2 lepas susu dia,aku letak dia atas dada aku..waaaaa..macam gambar dekat atas..lena dia tidoq..macam tidoq atas tilam.

Maybe dia selesa sebab haba dari badan aku dengan heart beat aku kan..syok dia lena..aku pun dapat lena sekali.

Aku letak bantal tepi siap-siap sebab takut dia tegolek..hahaha..adelia tidoq buas..

Tapi takut jga,takut nanti malam-malam dia nak tidoq style tu ja..jenuh aku.

Dah 2mlm dia tidoq macam tue..cuma malam tadi ja dia langsung xtidoq..nak men ja..

Anak..anak..

Semoga adelia membesar dengan sehat.amin.

2 comments:

~ NANA ~ said...

wahhh makin tembam adelia...comel! pandai ek pilih2 tempat tdo? hehe

ayne said...

ganaih aih baju mak pakai..
tapi x pa anak tido lena.. hehehe

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016