28 February 2012

Perkembangan adelia.

Syukur,kuning makin menurun..

Tadi dah bf adelia..semangat dia minum..2kali sempat bf dia..lega boleh peluk dia even mata dia bertutup dengan kain..

Lega boleh cium-cium adelia..sembang-sembang dengan adelia.husband pun dah cekap dukung adelia. ^__^

Kuning adelia dari 403 dah jadi 303..petang ni keluar result yang darah ambik pagi ni pulak.

Aku xada amal petua apa pun,fully bf..tq pada yang xputus-putus share petua :)..terima kasih banyak-banyak.

Tq juga pada yang komen xputus putus bagi semangat..terima kasih pada kakak kawasan..hehe

Semoga petang ni result kuning adelia ok..jom sama-sama doa.

Go adelia go!

5 comments:

Suria said...

geram tgk adelia! tembamnya pipi..ish²..comeyy

farhana shamsuddin said...

bauu baby..rindu!!

deno said...

alhamdulillah... adelia mmg kuat dan semangat! insyaallah adelia cepat sihat :)

Puan Besar Shag Yahaya said...

Mama Shag cerita, dulu Shag sama lah kes dengan Adelia. BF je selalu ye sayam ;)

umairah said...

piya dh deliver rupanya.. akak lama dh x online..
anyway, tahniah.. mesti seronok sbb dh dpt pegang baby sendiri kn.. =)

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016