24 February 2012

Pengalaman Bersalin (part 1)

Hai aunty..hai uncle..hai kakak..hai abang!adelia dah say goodbye dah dekat ibu punya tummy..hikhikhik..

Adelia dengan ibu dah boleh balik rumah sebab adelia dah poopoo dengan weewee 2kali..


Semalam sebelum adelia keluar jumpa aku dengan apak dia,aku cakap ke Adelia  .

"Syg..bila syg nak keluar jumpa ibu ni.."


Apak dia pun cakap "baby..baby keluar time gaji tau.."

So semalam kan 23hb..apak dia pun cakap

"Baby..meh keluar..ayah dah gaji dah.."

Macam biasa,petang tu Eli siap2 nak p keja,aku pun hari 23hb tu aku tidur awal..pukul 11 lebih.

Sebelum tidur tu aku update twitter kata bila la nak bersalin..

Dalam pukul 2.15pagi aku tersedar..aku rasa lain macam gila..

Rasa macam sengugut..tapi mild ja.. Tapi memang rasa lain macam badan aku..aku tahan sejam juga..

Dalam sejam tu memang aku ulang alik masuk toilet banyak kali. Tapi still xsms Eli lagi..

Sampai la aku check tengok ada lendir coklat..pkul 3.20pagi baru aku call Eli..

Maka..bermulalah detik yang aku sendiri cemas..tapi aku rasa Eli lagi cemas..heheh

Sambung....
Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016