30 October 2011

Review :: muka ibu mengandung 5bulan 2minggu.

assalamualaikum.. hye peeps.


HAHAHAHHAA.baget macam artis.

serius sekarang aku gedebab..gemuk...segala macam "ge" ada...

tapi aku xtau sekarang berat aku berapa..rasanya dalam 63KG kot...rasanya la...

malam jumaat tue aku saja sembang-sembang kosong dengan husband...husband macam biasa layankan saja aku punya sembang kosong tue...

"b..nanti pas bersalin i nak joging....."

disambut dengan gelak ketawa si suami...

HAHAHAHAHA =.="

"B.i sungguh-sungguh nie nak joging nak kurus..baru u jaga i elok..."

husband balas "joging la...hahaha"..

"tapi u kena janji beli i gerder yang harga RM2000 tue....u dah janji kan...."

disambut dengan gelak ketawa husband kali ke dua...

HAHAHAHAHA  =.="

"kena beli juga geder tue..baru kurus....hahahaha..."

"u makan kena jaga sama..."

"i memang nak jaga pas bersalin..nak badan tiptop ...tek besaq bontot besaq..."

HAHAAHHAHA  =.="""""""""""""""

begitulah angan-angan aku...tapi serius wei..aku nak badan meletup-letup....sebab baru boleh tackle hati suami....

aku rela dia nak suruh pakai apa pun....kalau dulu mati-mati nak pakai apa yang aku suka..tapi sekarang,aku nak pakai apa yang dia suka..tapi kena beli untuk aku...

alasan aku..

"i xpandai pilih -pilih baju.. ...."

HAHAHHA ^___^


bebel panjang gila...

nie muka aku... time mengandung 5bulan 2minggu.

 time nie baru gerak balik dari klinik..
dan
snap dalam kereta sambil tunggu husband beli barang untuk kedai baju dia..
segan nak snap time dia ada..
HAHAHAHA
ai malu..
=.="


aku gemuk...
tue habis style dah buat muka konon bujur..
HAHAHA


ok
bai.

7 comments:

Abesa007 said...

sekarang kitorang tengah belajar embryology, kak :)

safiyyah osman said...

hehehe...wah!msti leh byang tiap2 bulan baby tue dha jdi mcmna kan....belajar sungguh2...^____^..good luck!

holaulala said...

wah! bakal jd mama! bahagianye dia..hee! congrates!

Eliyana said...

biasalaa klu muka org mengandung ni chubby....yg penting sihat & happy

gadis melayu said...

dh 5 bulan dh.. cpt betol masa berlalu.. doa moga semua selamat.. amin..^_^

Nadia Dzarief said...

hihi...
klu tgh bF baby xpyh nk diet2 sgt lah.. tp tym tu tek memg besaq.. huhu..

lg 1, klu da ada bb, keta tu confirm jd sempit.. i tau cuz i pon pkai keta yg sama.. balik kg je, penuh brg baby sorg,... =p

IzZa NaDiAh AbAs said...

piyah..awat nk malu amek gmbr dpan eli? hehehehe

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016