iklan berbayar. 50/month










Outlet dan website kedai menjual barang baby.

assalamualaikum.. hye peeps.


aku gigih gila cari outlet-outlet yang jual barang baby...servey harga...dan semua yang di jual harga lebih kurang ja...

niat hati nak tunggu ada fair dekat mid valley...sogo.....kalau nak tunggu warehouse macam xlarat ja nanti nak kena berdiri bagai...HUHUHUHU...

aku ada la tengok outlet baby yang mana dekat dengan sepang...xpon memang kena p jalan-jalan jauh sikit la kan....sepang mana ada apa...kedai baby macam hidup segan mati xmau ja aku tengok...T_____T

checklist pun dah buat..harga pun dah servey..mana yang ada jala aku boleh tengok pun....

aku dapat 3kedai macam tue ja...paling dekat dapat kedai area kajang..besar juga kedai dia...kedai dia banyak gila outlet...dekat parit buntar pun ada...

babymanja outlet
ini di kajang...
barang dekat sini pun banyak gak..
tapi barang macam bumblee bee macam ciput sikit...

aku macam dah suka barang bumble bee..
sebab murah and ramai yang cakap berbaloi..



anda-anda semua boleh ke website


ini review dari blogger lain pasal outlet yang ada di sekitar puchong.


selamat bershopping!!!