22 September 2011

Detail checklist untuk baby +harga sekali. (bedding)

assalamualaikum.. hye peeps.

BEDDING / PEKAKAS TIDUR



Baby Cot / playpen

Bumble Bee my princess playpen with latex mattress 28"x41"x1"
RM359.00

THE DETAIL



GRACO pack and playard on the run
RM399.00

THE DETAIL


ikea



apa yang aku boleh cakap bab baby cot dengan playpen nie...playpen lagi murah banyak dari baby cot..dalam banyak-banyak brand,di IKEA sahaja yang murah.yang lain semua atas pada RM300.

aku jimat dah dekat sini sebab aku guna yang kakak pikah punya..tapi kak pikah punya style playpen..boleh tolak p mai p mai...HAHAHA..mudah la kan...kak ju pun nak bagi juga..kak ju punya baby cot..dah save dekat sini kan..



mattress




dari IKEA.


THE DETAIL



dari IKEA


mattress nie aku rasa kena beli sebab,even baby cot dah ada siap pun,bagi tinggi sikit kan...xsalah la tambah 1lagi mattress cot nie...hanya dekat ikea sahaja yang murah.dekat lain MAHAL.


bumper pad for baby cot


dari IKEA






pillow and bolster /bantal & bantal peluk.


bantal nie nanti minta tolong mak ja order dekat tikam batu sana.
buat bantal kabu..
jimat duit.

sarung bantal,minta kak wani yang buatkan.
^____________^




blankets (receiving blanket/hooded blanket,thermal blanket)


Bumble Bee 3pcs receiving blanket
RM40.00
*macam-macam warna ada*


THE DETAIL



baby love Emb hooded blanket
RM20.00/PCS

THE DETAIL





Bumble Bee thermal blanket
RM37.00

THE DETAIL




ini mesti beli.^_________________________^.




barang -barang yang aku list nie boleh dapat dekat mana-mana kedai baby..
motercare..
bb store
baby land..

harga memang aku ambik harga standard yang semua kedai guna.


~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ 

sambung dengan mandian baby pulak.

No comments:

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016