11 July 2011

mommy to be :: apa rasa susu enfamama A+ perisa chocolate?

assalamualaikum.. hye peeps.

susu anmum yang aku beli dah habis di minum. tak sampai sebulan pun dah habis.

semalam,

aku beli susu enfamama A+,harga RM51.90sen. berat 900gram.perisa coklat.

manis.

dan tak boleh lawan rasa dengan anmum,bagi aku anmum lagi sedap.tapi tue la............anmum buat badan jadi gemok sangat.T___________________________T

nak try susu enfamama nie sampai habis,lepas tue nak try favor asli pulak.

time beli susu nie semalam,ada tengok susu brand apa ntah tapi dia tulis dekat situ S26.harga RM49.50sen.tin tinggi lebih kurang tin susu enfamama A+

sapa pernah minum susu S26 tue???..okeh ke?

nanti kalau boleh,nak try juga.hehehe.

susu enfamama nie kak liana yang rekemen.kalau tak,aku memang tak tau..dok tau susu anmum tue ja.

susu anmum sekotak (350gram) RM22.50.

mommy to be,sila minum susu sebanyak yang boleh ok dalam sehari!semoga baby membesar dengan kuat .

bye.

3 comments:

Far8 budak baik said...

ini post tuk mommy2..
tuk daddy2 mane akak..
hahahahaha..
NF suka minum susu
fernlef tuuu...
mmg sedap..ibu beli NF minum je..hahaha

safiyyah osman said...

hahahaha..untuk daddy2 nan ado..haha..kena tunggu f8 la jadi daddy..hehehehe

pfffft said...

penakot nenek ni. dan2 disable komen post bersih. waklu! brani bg pendapat tp x brani terima pendapat org. pegi gantong diri la weh. x sedaq diri. ngaji pon pakai duet loan. nikah pon pakai duet loan lg nak huru hara kan negara. konon outspoken nak mampos tp komen pasal bersih tak berani approve. blah!

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016