25 June 2011

review :: kisah malam pertama aku.

assalamualaikum.. hye peeps.





Malam pertama aku lain dari orang lain.ala -ala mat saleh gitu.tak ada doa doa apa dah.HAHAHA.
husband yang bukak kan, pastu aku take over pula,gosok-gosok belek-belek yang mana patut, push the right button, pastu husband cucuk cable terus main. Takde maknanya dah nak kiss kiss dulu. aku pun dah tak tahan sebab dah  lama sangat dah aku tunggu nak benda nie... 
1st time  main terkial-kial gak laa carik tempat mana yang harus ditekan dan di hold. Dalam setengah jam camtuh ok dah. Dah familiar la orang kata. First time main dekat 3 jam aku balun sampai panas gila.even kipas dok terpasang...
Itu laa pengalaman malam pertama aku main videocam sanyo masa baru dapat hantaran sebulan yang lalu. 

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.wakenabeb!!!!!!!!!!!!!!



kredit to :: skycrewz.



7 comments:

einz miszmessy said...

wow!!!nak join gak!!!!

Kembang Perawan 3288 said...

haha ini lucah gile~haha

wawaney said...

hahaha siot gila

missxidi said...

adoi wat seram jer!

wanie said...

haha. bengong ! tak habeh2 dgn perangai gila2 hang !

safiyyah osman said...

hahahahahahahha..semua terkena ei..try buat kat blog tgk..hhahaha..

fifianggun said...

ahhaha,,dah berdebar gila baca

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016