26 June 2011

all about baby :: stroller SCR5

assalamualaikum.. hye peeps.

stroller aku jumpa ramai gila orang guna.kalau duduk dekat kajang tue boleh tengok macam -macam scr ada.so jom kita tengok.

dia boleh jadi car seat macam nie juga..
tapi car seat tue asing.
car seat nie SCR7.
harga dalam RM250++





nampak??dia boleh COMBINE dengan car seat juga.gila smart!haha.


Harga dia memang mampu beli lagi.design banyak orang cakap macam quinny.tapi quinny mahal nak mamp.








rambang mata aih.HAHAHA.

5 comments:

.:: Miu Miu ::. said...

ehem ehem. tengah expecting ke? hihi.. :)

safiyyah osman said...

mui mui :: hehehehehe:)...winkwink..

♥ ROS ♥ said...

Kak pya: ros nak jual stroller nih.. Bru guna sekali.. Masih baru.. Nak bgtahu yer.... Hihihihi...

JR® (22) said...

saya ada scr7 carseat tu..nak jual, masih baru. baby dah nak masuk 12 bulan, jarang pakai and sekarang dia taknak da duduk dalam tuh...hehe..

Saya said...

salam,
Tau tak cane nak keluarkan stroller seat tu jadi car seat?saya dah tgk SCR6..warna merah..cantik jugak.tp kata promoter tu,car seat jual asing...tu konpius tu

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016