27 June 2011

all about baby :: botol susu TOMMEE TIPPEE

assalamualaikum.. hye peeps.

botol susu yang diilhamkan putingnya menyerupai nipple ibu.
hehehe.

tapi botol nie kalau untuk newborn memang BESAQ!hahaha
lawak aku tengok gambar baby yang minum guna botol nie.

dan yang best,
MURAH dari BOTOL AVENT.
dia juga anti colic dan BPA FREE.

starting price dalam RM30+++ kot.
tapi murah dari avent punya botol la.

lagi satu,dia punya puting tue akan buat baby selesa sebab macam nipple ibu dia kan.



bye.

2 comments:

einz miszmessy said...

he........comey btl botol tu...cm nak wt btl air jep~design dye tak nak cm trendy lak...hehehe

JR® (22) said...

cer try usha botol brand MAM or DR Brown...bagus gak brand ni. hehe...just bg idea.. ;)

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016