25 June 2011

all about baby :: botol susu MAM free BPA.

assalamualaikum.. hye peeps.

sebelum nie aku ada search pasal botol susu AVENT.harga dia agak mahal.tapi berbaloi.botol susu avent (klik)

botol susu MAM nie aku tau pun bila kak liana bagitau dan harga dia murah berbanding botol susu avent tue.dan botol MAM nie juga ada anti colic.

anti colic bermaksud :: air susu akan keluar bila baby hisap sahaja.so no leaking.


dan dia punya puting botol di design sama macam nipple ibu.


warna dia macam -macam so baby tengok tak boring dan excited nak minum susu..HEHE.


dan yang best dia juga BPA FREE.

tapi,botol nie dia ada cara nak pasang.bukan boleh main hentam saja.cara pasang boleh singgah sini .sini klik






harga botol nie starting dalam RM35.00+++. dan ada macam -macam warna dan corak.





macam -macam warna ada.




bye.

2 comments:

fifianggun said...

serious yang ni ok?risau nak beli untuk anak sedare

Nini Hartini said...

anak buah 4-4 org guna ni. kakak-kakak saya semua suka botol ni.

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016