19 May 2011

review :: outfit bersanding bride dan groom.

assalamualaikum..


outfit groom :: butik vouge fasha 
outfit bride :: butik vouge fasha

all in semua dari fasha termasuk la accesori pengantin lelaki dan perempuan.

i love the crown so much!.hee
dah cakap dekat fasha,nak crown yang tinggi punya.




cuma kasut ja sendiri punya.
groom kasut sendiri
bride pun kasut sendiri.

kasut bride nie harga xmahal pun..RM100+
tapi sekarang dah murah..
nak kasut macamnie boleh pergi cari dekat nose..
*pecah rahsia*
haha..




b2b area sungai petani,kulim,penang,kepala batas..
KECUALI kl or pahang or negeri sembilan..perak
anda boleh la mendapatkan khidmat dari fasha
butik pengantin sungai petani.

dia punya service sangat sangat sangat sangat TERBAIK.
just jangan jadi kerek sahaja.
bila kita humble orang nak layan kita pun rasa seronok.
tapi kalau kita kerek..belagak..orang nak layan kita pun halai balai..
dan yang paling best,baju dekat sana semua yang terbaru.dan harga sangat best.
fasha nie kita boleh kautim.



ini fon number fasha
0195210766

butik pengantin vogue terletak berhadapan kilang sharp sungai petani.
bersebelahan dengan tesco sungai petani yang baru.


harap entry nie dapat membantu b2b lain yang still tercari cari butik pengantin.

ini review tentang pertunangan aku.
bertunang pun aku hire fasha.

4 comments:

AnisZahra said...

Suka gila baju akak ! Cantik. x_x

Shu Shinju said...

shu penah teman 2 org kawan shu make-up kat fasha ni..mmg terbaek kan butik fasha ni...

dah masuk dalam list..hehe..:)

latte said...

ya btoi.baju kat butik fasha cantek.sila p sana bg b2b area utagha.haha.tenkiu to piya...=D

Aerzee Fathenee said...

kasut ampa lawaaaaaa!

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016