5 May 2011

review :: bilik pengantin dari adik farhana. decoration bilik pengantin baby blue dan white.

assalamualaikum..



Continue....... blog adik farhana (klik sini)

Kenduri time!

Dalam pukul 12.30 macam 2,aku dgn family gerak la pegi umah kak piya...pengantin plak tgk pegi touch up dekat butik.So,kami tunggu pengantin smpai la sebab nak jumpa kak piya..Masa mula2 sampai tu,boleh dah ramai dah..Ramai cikgu aku plak 2 sebab mak kak piya 2 teacher dekat sekolah aku dulu.Aku ternampak okay bukan jumpa...hahaha aku malu sikit nak p tegur cikgu2 ni..so cikgu yang aku nmpak,cikgu siti aishah othman dgn husband dia,cikgu saniah,cikgu sabri,cikgu hafizah,cikgu mariam,sir lim...and paling penting sir heng!!!!!hehehe rindu dia ^_^ *Sir pakai baju merah =)*

Makanan dia,perghhh sedap gila.daging empuk lembut ja.selalunya,bila kenduri ni,payah nak cari catering yg lauk sedap...kali ni memang sedap gila2 la.cayalah kak piya dgn teacher!!!SEDAP! ^_^

Their room-really NICE!


 It's really antique but really sweet!

Christmas Tree!Hahaha just kidding =P

Then,my sister and I wrote something special to bride and groom in the Guest book made by Kak piya!

 Kak piya,can u read that "From adik comey" =P

Arghh so sweet! ^_^










kredit kepada blog adik comey

2 comments:

[p@kcikLie] : [ mamaDiana] said...

selamat pengantin baru..semoga berbahagia hingga ke akhir hayat anda..

Siti Nurfarhana Sohimee said...

hahahahaha blog adik comey...malu adik :P

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016