petua untuk hilangkan masalah sembelit.

assalamualaikum..

aku seorang manusia yang susah berak.HAHAHA.realiti ok..

dan aku juga seorang manusia yang susah nak minum susu.

sekarang aku amal minum BLISS LOW FAT YOGURT DRINK.

sangat bagus untuk penghadaman.dan gerenti hari hari akan BERAK.

haha...


ini my feberet.



TROPICAL & MIXXED FRUITS.
pun sedap.


kebaikan dia berjuta la kan...

untuk ibu mengandung pun bagus.sebab nanti boleh dapat baby comel!.hahaha..

lepas nie nak try blackcurrant dengan orange.slurrrrrrrrrrrrrrrrpppppppppppp!


sekarang memang jadi rutin aku minum air yogurt nie.kalau husband tengok dalam peti ais dah habis memang balik dari kerja dia akan belikan.

sehari sebotol.last last kopak husband aku.HAHAHA.

tapi disebabkan nak dapat baby comel dengan nak kulit isteri cantik beliau REDHO.heeeee..

eh,xakan la rokok yang sekotak sepuluh ringgit boleh beli..yogurt nie baru 5inggit kot.

so sila paksa suami anda beli.

berbaloi baloi.

kalau yang ada sembelit tue memang elok minum.insyallah dah tak sembelit.


ok bye.

5 comments:

Rye the X-Superpornstar said...

tapi jangan minum sejam selepas makan beger mekdi

confirm cibir ribit!

wawaney said...

piya kami tak reti makan yogurt or minum yogurt drink, dia masam2 sikit kan? tekak xbleh nak trima, tapi salu dok tgk bf minum cam sedap ja, jeles snguh! haha

azizahamin said...

jangan minum banyak sangat..nanti kena sweet pee

azizahamin said...

jangan minum banyak sangat..nanti kena sweet pee

azizahamin said...

nanti kena sweet pee