14 May 2011

Gambar dari OP.suuuuukkkkkkkkkkaaaaaaaaaaaaaa!!

assalamualaikum..


serius...serius...serius...aku suka gila!!!!!!!


melting.
T__T



6__6






cantik!!
serius suka gila woh!
berbaloi.

even nama aku lepa salah eja.
tapi ok sebab gambar cantik.
xsabar nak tunggu gambar yang lain sampai.
^__^

if nak no.fon OP yang snap gambar aku
boleh email disini
safiyyahadli@yahoo.com

11 comments:

KisahNutty said...

cantek! teaser pon dah mcm nak tgk lagi nak tgk lagi.. hehe

amek op mana ? kot nti wedding kami leh ame op yg sma ;)

safiyyah osman said...

ambik member2..tapi kalau nak bleh ja piya bg no.fon:)

KisahNutty said...

ok ;)
tapi wedding lmbt lagi la T-T
skrg br dok servey2..

Cheq Tun said...

uih..terpesona aku dibuatnya. xsbr nak tunggu gambar yg lain.

kasut kulit ulaq ke tu.hihi

Cik Atul said...

2 gamba ni mmbuatkan sy teruja gile nak tengok yang lain! Serius cantik sangat-sangat! Gamba yg no 2 tu sangat kreatif!

wanie said...

piahhhhhhh ! aku tak sabar nak kawen ahh ceni. hahaha.
sumpah cantik sgt.

tayah upah yg pro bagai, yg mahal-mahal.

yg ada experience pon dah okay kan.
yg penting skills :)

☻UsaGi NaNa☻ said...

memg lawa giller!!!kreatif!

useriyana said...

seyesly 2 pix tu cantek sgt!tp kite nk kwin lmbt lg.hehe..

Fatin Khadir said...

Nice pic..Xsbaq nk tgok gmbaq2 yg len..huhu

Fatin Khadir said...

Nice pic..Xsbaq nk tgok gmbaq2 yg len..huhu

cik bahulu oren said...

jatuh cinta tngok 2 pic nih
x sabaq nk tngok hat len

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016