6 May 2011

gambar CANDID sepanjang majlis perkahwinan aku berlangsung.

assalamualaikum..

haha..sumpah..yang nie memang candid habis.x_x

agak agak ampa ,kalau mak mentua den tengok dia terkejut dak?hahahaha


jengjengjeng..

hahaha
sungguh tidak ingat dunia disitu.


perempuan yang pakai baju coklat tue cikgu aku.
cikgu time aku form5
puan suzihana,dia memang superb weh!
time nie maybe dia tengah mengusik aku kot..
haha

kuat gila dia peluk aku time nie..
T__T

dia cakap
"taniah,macam tak percaya anak murid teacher dah kawen"

dan aku ada paksa dia bawa hadiah.
haha
siap request lagi hadiah apa..
aku minta almari..
hahaha
tapi hadiah yang dia bagi pun terbaik!
hadiah apa?
rahsia.
ngeee


bye.

4 comments:

~ NANA ~ said...

hahahaha ketawa mcm nk bg lalat masuk je!

aLeen aVriL said...

waaahhh ketawa mcm hapa tuh...


suka lah tu dah tawen...


neway tahniah....


xlama dpt baby plak..

lilY said...

tudiaa aihh...terbaikkk!!
nsb baik ari bahagia hang
xdak org bleh kata apa...

tahniah nah ;)

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

best tak kawen? rugikan tak kawen awal kan?

hehehe...

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016