4 May 2011

cerita sehari sebelum kenduri.

assalamualaikum..

malam 28APRIL.2011 tue aku dengan lagi 8orang member plan pergi makan.serius terharu wooh!sobs!xsangka ada juga orang yang sudi buat aku rasa best sampai macam tue.terima kasih kawan kawan.

kami plan benda ni dah lama.dan kalau ikutkan lagi ramai yang nak join.last yang betul betul free cuma 9orang termasuk aku.

pukul9.00 kami gerak pergi tanjung dawai.sampai sana dalam pukul10 kot kalau tak silap.


makanan yang kami order.(aku buat kepala order.haha)

ketam masak sambal
100gram 3.80
aku ambik 4ekor yang besar besar.



ikan jenahak bakar
ini seekor dalam 25++


ikan siakap 3rasa



kerang bakar
kailan ikan masin
telur bistik
tomyam 6orang makan

total semua RM235.00

kadai makan nama moonlight kot.


dan lepa ada buat suprise dekat aku.sobbs!
time nie cover gila.
macam nak nangis aku wei
dah banyak kot duit lepa nie habis dok tolong aku.
terharu.
tapi aku xmenangis
kalau menangis mau kena bahan sampai bercucu..
hahaha

malam tue pun bukan main lagi dok bahan aku.
hahahaha

suprise cake sebijik!
hohohoho

best ada kawan kawan yang jenis ikhlas dengan kita.
even aku nie kasar..
tapi still ada yang sampai macamni sekali layan aku,
so aku rasa aku nie xada la teruk sangat.

jap nak selit sikit
*ada budak nama blog dia lekit apa ntah up entry pasal apa ntah dan sanggup letak link dekat komen box aku,tapi sorry la..aku dah malas nak port.suka hati bapak kau la lekit oi..aku xsuka berkawan dengan orang yang perangai macam sundal..yang belagak baik segala.sorry to say ok.kalau stalker blog aku..stalker diam diam sudah.tak payah susah susah nak mengumpat aku or nak banding tentang diri hg dengan diri aku.deal?*

ok meh sambung ..yang dekat atas tue kira macam iklan ja.


kami pergi 9orang..4perempuan 5lelaki.

ni nama chan
dia ni xboleh makan seafood
tapi dia belasah juga..
haha
gila kalau xmakan rugi wooh!



aku time ni dah kusyuk gila makan...
hahahaha



gadis.
last yang tudung ungu tue dah tak gadis.
haha

hahahahaha
sedap weh!
aku sorang ja dah balun dekat 2ekor ketam kot.
hahaahha


tangan petang tue dah berinai..
tapi inai tue xmerah.
so nanti aku update pasal malam berinai pula k..




2 comments:

☻UsaGi NaNa☻ said...

besh nye mkn beso dgn kwn2..huhuhu!

☻UsaGi NaNa☻ said...

psl yg stalker tuh..die ckp ape???

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016