27 April 2011

to do list before 30.APRIL.2011

assalamualaikum..

aku balik rumah mak malam 28.APRIL.2011,maybe akan sampai rumah dalam pukul10 macam tue.dan aku dah buat list apa yang patut aku settle malam tue dan esok tue (29.APRIL).


1. pakai inai. lega sebab my bridemaid dan kawan zaman sekolah rendah farah ayuni pun ada..so nanti lepa la yang tolong pakai kan inai dekat tangan dan kaki.aku cuma tumbuk bagi lumat sahaja inai.

2. masukkan semua doorgift ke dalam beg.aku perlu masukkan 200pcs doorgift ke dalam beg.40pcs untuk family adli, 160pcs untuk kawan kawan adli dan kawan kawan aku.x_x *pengsan*

3.touch up backgorund pelamin buatan sendiri.heeee...part ni dupddap.haha

4.deco background meja beradap.sekarang tengah pening mana nak cari pam angin untuk pam balloon tue.x_x

5. deco hantaran.bekas dah ada dan siap tapi barang langsung tak letak dan hias apa apa lagi.

6. 29.APRIL.2011 update pasal nikah dengan tok kadi, mak andam(fasha) dan juga OP.

7. settle pasal baju nikah adli. dan baju nikah aku sendiri.


itu sahaja yang terpikir sekarang.T___T

tapi serius bila part kursus kahwen dan part borang nikah dah settle memang rasa lega.heeekalau tidak masyaallah.pening.


kepada b2b lain,good luck untuk persiapan kalian.semoga semuanya lancar.amin.

6 comments:

[p@kcikLie] : [ mamaDiana] said...

selamat datang ke alam berumahtangga..semoga anda mendapat kebahagian dan keberkatan bersama pasangan hidup anda nanti. Tahniah.

safiyyah osman said...

pakciklie :: terima kasih dgn doa itu.tq:)

uMmI NuR aIn said...

selamat menjadi pengantin baru....:)
semoga semuanya berjalan lancar....aminnn...
semoga bahagia sepanjang hayat....aminnn

Kaka said...

semoga semua lancar dan moga korang bahagia hingga syurga
AMIN :)

lilY said...

mudah²an majlis diberkati ;)
amin...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

semoga semua usaha dipermudahkan utk pengantin ini...Amin...

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016