16 April 2011

terima kasih sebab susah susah datang jumpa saya.

assalamualaikum..

teruja dan best gila bila dapat jumpa dengan orang yang aku tak kenal dan cuma kenal dekat facebook.


orang orang yang datang jumpa aku tue sanggup datang jumpa even dah lewat.terima kasih.lepas tue belanja minum lagi atas angin..segan hokeh..

tapi disebabkan malam,xdapat nak snap gambar.rugi pula rasa T___T


jom kenal dengan orang yang datang jumpa dengan aku tue. ^___^


pilot and co pilot tue yang datang jumpa ai.
hee
*babe,sorry ambik gambar u*


yang sebelah kiri kita nama dia rine..
yang sebelah kanan nama jihah..


1st time ok jumpa..
tapi dah macam kawan lama..
haha
sembang macam macam..
kalau dapat lepak dekat rumah lagi best.

lega wei..
ada juga kawan aku nanti if aku ikut adli pindah sepang..

rine ni orangm muar,johor.
jihah orang sungai petanni juga.


hope lepas ni ada rezeki boleh jumpa lagi...
:)

last part yang paling aku pelik bila orang yang 1st time tengok aku dekat facebook lepas tue jumpa depan mesti ayat macamni
"piyah ni dalam fb muka nampak lain...luar lain"

haha
aku pelik terus..
sorry la..
dalam fb tue mmg fake ..
luar buruk dari dalam fb.
hee

so aku selalu pesan..
tengok gambar aku dekat fb..jangan tertipu..
luar dengan dlam fb muka tak sama.
saya gadis comot.
=.=""


tapi yang penting!
suka jumpa jihah and rine!!!

bye!

3 comments:

~jiha tedix~ said...
This comment has been removed by the author.
~jiha tedix~ said...

haha. cik piya! kt luar lagi tomey tau. hehe. jihah pun rasa nak hangout g ngan piya. (: hehe. btw sayang, thanks unt entry nie. heee~

latte said...

waaa beshnyaa.gath ramai2 dgn org yg kita knal dlm alam siber ne.heheh.wish i cud meet u one day!..=D

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016