28 April 2011

Pose pose yang bakal dilaksanakan.haha.18sx.






assalamualaikum

aku nak try pose maut maut.haha..lepas tue nak frame letak dalam rumah besar besar.heeeeee..lalu aku pun mengoogle.terima kasih pakcik google.

jom tengok.18sx tau.




nak snap ala ala ni..hihihi



ngeh ngeh..
=.="


yang ni aku suka.
tapi agak agak muka den nanti nampak cun dak?haha
kalau cun aku upload.kalau tak..paham la ye..hihi




suka gila!!
nak pose macamnih!!!



hahaha
nak macamnih!



macamni juga..
^__^



nie macam best ja..
tapi kalau snap..kena datang rumah la tengok.
mana boleh upload dekat sini.
haha
=.="

haha
ini sangat boleh buat...kihkih



panjat panjat memang kerja aku.
=.="



nak macamni juga..




aku tak mau pose yang jeneh typical pengantin malaysia.
duduk..
duduk..
duduk..
terlalu banyak yang duduk duduk
hehehehe

lagi daring lagi okeh.
heeee

ini cuma sedikit idea untuk di share bersama OP aku.
idea aku dan adli + idea gempar OP insyallah.

hope semuanya berjalan lancar.
time outdoor minta minta makeup aku still in good condition.
amin.

9 comments:

najihah sahami said...

waaa....mesti xsabar tu kan..hehee

cik.saffa.here.with.love. said...

kami nak buat jugak nnti.. hhehehe

Mila Ahmad said...

lawakla entry nie...tp memg gempak la klu u pose cam 2 :)

LadyRye said...

jenih pompuan gedik memang tak buleh kata apa dah!



hahahaha!

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

post yg menarik tu....tak ramai yg buat...

veesakura said...

daring! i likeeee!

elyzatul nastaysah said...

suke pose yg last skali tu..romantik gile!!t kawen nak wat pose gitu gak la.pas tu nk frem kan gambo tu besar gedabak.and nak letak kat pintu masok uma.hehe

lilY said...

wakakakakaka..
adoii pecah perut sampai terduduk
bace n3 nih..

semoga berjaya cik piah ;)

☻UsaGi NaNa☻ said...

sume gye awak nk..tp memg beshh!!ai pon nak!!hahaha!

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016