15 April 2011

perkenalkan sponsor sponsor untuk wedding aku.

assalamualaikum..

rezeki tue allah sentiasa bagi. macam aku mak ayah xbanyak tolong tapi kawan kawan banyak bantu aku.macam aku bertunang dulu juga.untuk barang hantaran semua orang sponsor.8dulang,7dulang memang orang yang sponsor.syukur gila.

untuk wedding pon sama...syukur sangat.tak tau macamana nak balas jasa orang orang ni..


jom kenal dengan sponsor sponsor wedding aku.


1. mama, abah, hazwan sohimee, hazwani sohimee, hazana sohimee, farhana sohimee 



happy family
:)


aku kenal dan rapat dengan hazana (zana) ni dari zaman sekolah menengah form3.dia memang banyak tolong aku.so aku ni kalau rapat dengan orang aku memang jenis rapat dengan family sekali..selalu lepak or tidur rumah hazana ni..dah macam family aku.

hari tue zana cakap nak sponsor doorgift untuk guest 200pcs.syukur gila.

nak baca lebih lanjut klik sini

tq adik.kim salam mama,dekat sebulan dah xjumpa mama..



2. syafiq, pali, raizal, pipah


syafiq
hahahahahha
dia single
ada kereta sendiri
rumah sendiri
kerja tetap
so sapa nak boleh aku kenal kan
hahahhaha
*belanja aku makan syafiq*



rezal

dah bekerja
ada gf tapi jeneh xmau mengaku
ahahhaha




dah bekerja

single
hahahahhhaa
sapa nak boleh gtau


yang ni xsingle
hehehee


lepa lepa ni kawan kawan dari zaman aku kendos...syafiq tue kawan dari zaman tadika..haha..dia dulu jeneh kalau aku suruh makan bunga raya dia makan..aahahahha...=.="

pipah, pali, raizal kawan dari form1...lepa lepa ni sponsor aku kuih...just spare untuk guest kalau doorgift licin.haha

tq guys!!!


3. kak pikah & husband



adam rayyan yang comel!
dah lama xjumpa..


beliau merupakan kakak aku.mempunyai seorang anak lelaki yang comel.putih melepak..

dia sponsor bunga telur , doorgift beg dan vintage punya cawan kecik kecik comel tue.

tq kakak.



so inilah orang orang yang sponsor sesuatu untuk wedding aku.terima kasih.

2 comments:

GemukCantik said...

i tolong makan! oh tak lupa haih hadiah mu, dont worry. haha

cik bahulu oren said...

rezki u babe :)

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016