23 April 2011

kalau kekasih anda curang, tunang anda curang, jangan salahkan si perempuan yang jadi perampas tapi salahkan si kekasih anda or si tunang anda.

assalamualaikum..

aku tak suka kalau ada perempuan yang salahkan perempuan lain if bf dia or tunang dia berselingkuh.

kenapa nak salah kan manusia lain??

salahkan manusia yang depan mata tue...yang bertahun dengan kita.sebab dia GATAL!..sebab dia tak tau nak BERSYUKUR!..sebab dia tak pandai nak HARGAI!sebab dia BODOH! sebab dia TAK BOLEH SETIA.sebab dia tak JUJUR!

lempang dia puas puas...caci maki dia puas puas.dan ingat, kita tak rugi satu sen pon kalau bf or tunang kita curang.

dan peremuan tue ikut sama bodoh sebab terima lelaki yang sah sah tak tau apa itu SETIA..apa itu JUJUR. kita tak rugi apa apa sebab let go lelaki lahanat macam tue.

so come on laa...even jang jadi punca orang yang sejantina dengan kita..tapi if bf or tunang kita tue tau apa tue SETIA...apa tue JUJUR...dia xakan buat kita frust.

if sekali dia dah buat kita frust..itu bermakna dia STUPID!.

jangan buang masa dengan lelaki yang bodoh.sebab kita akan rugi.

kalau aku,memang dah byebye..haha.lelaki BODOH tak layak untuk berdamping dengan aku.lelaki gatal hanya layak untuk manusia predator.kahkahkah...

kalau cinta tue untuk dibuat mainan sila pergi jauh jauh dari circle aku.sebab aku benci.aku benci dengan lelaki lahanat.

macam tue juga orang lelaki,kalau dah dapat gf kaki jantan..kaki tak pandai nak setia...buang ja cepat cepat.kalau sebelum berkahwen dia dah pandai berskandal..tak mustahil bila dah jaid isteri ampa dia akan ada lelaki lain.

buang jauh jauh perempuan perempuan stock stock bodoh ni.xrugi sesen pun.

ini nasihat aku dan pandangan aku.

aku sangat benci orang yang tak tau nak hargai orang depan mata.
aku sangat benci orang yang cinta dia murah.boleh share ramai ramai.


buang masa dan tenaga bercinta dengan manusia bodoh.


tq.


p/s :: nasihat untuk orang lain dan peringatan untuk diri sendiri.

5 comments:

kemei said...

...Betul2 setuju sgt2...Tp org kata klu bertepuk sebelah tgn x jadi....lelaki ini jenis tak pernah menghargai apa yang ada~...adouya...mmg x sukaa~~

JOm Mlwat http://kemeiii.blogspot.com/

cik bahulu oren said...

btol tu babe
x pyh la nk slh kn pmpuan je
pkir sndiri
tepuk sblh tgn xkn bebunyi

~NinY~ said...

like ur statement....agreed 100%

iela_fadila alias said...

betull !!! macam quote ni..

http://diarielalias.blogspot.com/2011/04/100-agree.html

hayati hashim said...

saya yg tgh bersedih hati juga nk setuju sangat2...

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016