27 April 2011

hantaran dari aku untuk pihak lelaki. DAN hantaran dari pihak lelaki untuk aku.

assalamualaikum..

hantaran ni kami tak xda setup berapa balas berapa pun.haha..main belasah ja.tapi aku bagi adli 9dulang.dia dalam 7 ke 8 dulang macam tue la.

dari aku untuk dia.

1. videocam
2. smartphone
3. seluar jeans
4. kasut
5. innershine berry
6. tuala
7. baju
8. perfume
9. cincin


dari dia untuk aku.

1. camera
2. smartphone
3. seluar jeans
4. kasut
5. baju
6. perfume
7. cincin.


itu sahaja.dan untuk jimat cost ada yang just guna apa yang ada.aku ni mudah.hee..

ada rahsia besar just aku dengan adli sahaja yang tau.*__*

dan mas kawen aku cuma rm500 SAHAJA.memula dulu nak demand gila gila.haha=.=" tapi sebab kesian dekat adli..bagi less.nanti dosa aku bertimbun dia nak kena tanggung lagi.ngehngeh..kalau ikutkan aku suruh bagi barang ja macam al quran tapi mak adli minta suruh bagi duit.sebab senang nak sebut.so aku ikutkan sahaja.RM500 pun bagi aku dah cukup besar.

aku tak boleh.aku kesian.dan hantaran pun banyak yang aku kalau boleh malas nak beli yang mahal mahal.

macam kasut tue nanti aku terus pakai ja time kenduri just letak kotak ja..smartphone dengan videocam semua pakai .nanti just nampak kotak ja bukan apa, aku takut nanti kena curi.time kenduri kalut kalut kadang kadang kita tak perasan orang yang jenis tangan panjang ni.

so sebagai langkah berjaga jaga kena guna siap siap.hee


p/s :: latte check email u.

5 comments:

nida-razak said...

safiyah..mas kawin 500 tu pon banyak gk tau.. =) ok la tu, xmembebankan pihak lelaki..nida pon just rm350 untk mas kahwin..barang2 gadget cam tu, mmg jgn letak time kenduri tu, mmg bahaya..sbb sibuk kn, tkut ada yg xperasan, tbe2 hilang je nnti..ari tu time tunang pon, nida bg laptop kat en tunang, tp letak kotak je..tp kotak laptop kan buruk..sangat pelik jadinya..huhu..

LadyRye said...

rm500 banyak la tu woi! kak rye rm84 sajaaa!!! hahah!

tapi duit hantaran aku blasah 11k! kahkahkah!

aku bukan buleh duk baca cerita orang nak kenduri ni...dan dan rindu kat laki aku! haha!

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

benda berharga kena simpan elok2..elok la letak kotak ja..sbb kenduri umah kakD ni ada jg yg hilang...beringat awai2 tak pa...

☻UsaGi NaNa☻ said...

banyak la tuh..selangor je dah 300...huuhu..xtau la sape nk bg more than that..hahhaha!!

wahh!!dpt smartphone..hahha!xsabo lak nk kwen..huhuhh...nk tiru la idea nih..btl ckp piya..

my sis ada ckp,hntarn simple je..bio la org nk ckp ape,duit kite bkn duit depa..huhuhu~

latte said...

uiyo uiyoo dpt semaaartphone.heheh.pakai line celcom.wahh sempat lagek promote.ahaha..=p

ehh lat da dpt da ur email.lets meet up on this becoming 30th!!yeayy..=D

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016