23 April 2011

GUESTBOOK dah SIAP!!!!!

assalamualaikum..


guestbook dah selamat dibuat.heee

mula tue buat macam lain..lepas tue..bila adli bagi idea..terus buat lagi sekali...lepas tue create lagi satu idea...time buat guestbook macam macam idea datang....huhu

so nanti jangan terkejut bila buka guestbook tue macam macam jenis ada..haha =.=""


meh nak tengok

teaser sahaja dulu.


penat gila ok nak hadap buat benda alah ni...T___T. adli cakap aku semangat lebih.haha

sapa tak semangat nak dapat suami.kahkahkah.=.="

now aku tengah nak buat misai...glasses..if ada orang yang membantu pon seronok. ^____^


prop untuk snap gambar yang dah siap

kalermaler fan -done-
crown -done-
bubble potpet -done-
bantal love -done-

hope segalanya lancar.amin

10 comments:

zacky ~786~ said...

wow. smart ~ :D

JHaZKiTaRo said...

salam kenal.. rajin2, jemput singgah my blog 'Aku Sebutir Pasir' kalau nak baca my travelling experiences ke 45 buah negara.. :)

LollyHatesMe™ said...

lu jumpe tunang lu kat ym ke hahaah....buat kad macam bentuk ym la..ade budak botak kepala kuning

safiyyah osman said...

zacky :: hehehe...yeke smart?hehe..tq:)

safiyyah osman said...

jha :: insyallah:)nanti saya singgah.:)

safiyyah osman said...

lollyhateme:: hahahaha..xmau!hahahhaa..susah la wei..

hayati hashim said...

waw.. sungguh rajin!!

safiyyah osman said...

sis hayati :: hihihi..tq:)...rajin dlm kemalasan sbnanrya:)

☻UsaGi NaNa☻ said...

guest book tuh utk ape???=__="

sowi xtau

safiyyah osman said...

guest book ni untuk nanti member2 nak wish apa2 dekat piya..hihihih

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016