9 April 2011

frame gambar untuk bilik pengantin.dah SIAP!!!

assalamualaikum..

khamis hari tue aku balik rumah mak.macam biasa sampai ja lepak lepak tengok tv.tengok tv tapi otak dekat lain.heee

aku dah plan apa yang aku nak buat.dah dapat idea untuk GUESTBOOK juga.

so bukak laptop,pilih pilih gambar yang nak dicuci.aku pilih semua 78keping.ada yang 3R..ada yang 4R dan 2R.

78keping gambar dicuci dengan harg RM31.10


hari jumaat malam duduk dekat ruang tamu sambil sembang sembang dengan mak sambil sambil isi gambar dalam frame.

mak tengok gambar sambil cakap..

"letak gambar yang senonoh sudah la..nanti orang dok mengata.."

macam biasa..aku diam.my wedding..my rules!

tapi aku diam ja...

so..

settle sudah part frame ni..selagi tak settle memang dok pikir ja...tq along sebab bagi duit.tq kak muse.







frame frame ni aku beli dengan harga RM5.00 sahaja.
aku ada beli 8
semua warna putih.


frame frame ni mula tue aku nak susun dekat rak rak yang ada dekat dalam bilik pengantin tue..tapi bila demo macam xcantik so mak cakap nanti dia prepare 1meja untuk letak 8frame ni...


now tengah nak pikir pasal DIY pelamin.


lagi 21hari sahaja lagi.ngeri.

3 comments:

Marya Hana . said...

murah and smart lah frame putih ni..
i suka sangat.. :)

Gieyana said...

cantik lah pic n frame nie..modern look gitu..

safiyyah osman said...

marya :: u orang sp kan..try tgk kt giant sp..kedai 5inggit y dekat kfc tue..i beli dekat situ...mcm2 saiz n design ada:)


gie :: tq:)

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016