23 April 2011

baju untuk kenduri aku bertukar warna.SOBS!

assalamualaikum..

semalam aku pergi jumpa fasha sebab dia message suruh pergi fitting baju. dengan semangat wajanya aku pon pergi la...

bila sampai...fasha tanya aku

"awat hg badan nampak berisi?"

aku cuma gelak ja..haha..badan aku berat maintain ja..53KG..tak turun tak naik.tapi disebabkan ASET aku ni besar so aku nampak jadi berisi.=.=""

lepas tue aku minta nak tengok baju aku.actually aku hanya tengok baju lelaki ja..so aku tak tau macamana rupa baju untuk bride.sebab time tue baju yang aku nak tue fasha hantar pergi beading.lepas tuebila fasha tunjuk baju yang aku nak tue..terus dalam hati..

"alamak!!!xbekanan pula dengan design baju tue..T______T"

tapi aku tak cakap kat fasha...tapi fasha cakap..dia nak bagi dekat aku baju yang lagi cantik...terus hati bunga bunga macam taman!haha

syok weh!!!!

lepas tue dia tunjuk dan pakaikan dekat aku baju tue...

ya allah!!!!cantik sangat sangat wei.......dan kalau ikut ikut tak padan dengan price yang aku bayar......sebab baju tue pakej 2k++ ke 4k +++..dan dia pesan...jaga baju tue macam nyawa sendiri..sebab baju tue sangat sangat mahal!!huhuhuhhu...

dan baju tue nanti dia cuma redesign bahagian dalam ikut warna tema aku.sebab bilik semua dah siap ddeco kan...kalau baju oren tapi bilik warna blue + white..apa cer ye dak??

serius la..aku memang suka dengan fasha ni...syukur dan berterima kasih sangat sangat.aku rasa macam nak peluk cium dia wooh!rezeki aku kan...

sorry gambar baju tue xdapat nak tunjuk sebab aku nak buat suprise!!heee...

lepas turun dari kedai dia..terus sms fasha

"tq so much fasha..baju tue cantik gila..tq sebab bagi yang terbaik untuk aku even aku bayar tak seberapa..."

pastu dia balas

" xpa piah..hg doakan kedai aku ni lagi maju..aku doakan hg dgn suami bahagia dunia akhirat."


dan aku sangat sangat rekemen fasha ni..sebab dia bukan macam pondan lain yang cakap main lepas ja..fasha ni lain..dia punya communication skill dia sangat la tiptop...dan dia boleh ikut budget kita...dia punya kerja tangan sangat tiptop.if bayar mahal pon ber baloi.


lokasi kedai dia ::

berhadapan kilang sharp sungai petani dan berada sederet dengan tesco baru sungai petani.

butik dia nama VOGUE.kalau orang sungai petani familiar cakap butik tue bernert yang punya..pembetulan ok..butik itu bukan lagi dibawah bernert.100% fasha.make up pun fasha sendiri..dia xda partner lain yang make up kan...

ni no.fon fasha

0195210766 (fasha)


ada beberapa orang blog yang dah pergi hire fasha juga..yang mana diorang dapat tau dari blog aku.heee...dan memang lepa cakap baju dekat butik fasha tiptop!aku dah penat nak bising dekat fasha suruh buat blog dan facebook.hahah..

to latte :: fasha ada tunjuk baju u nanti..hihih..cantik:)




make up by :: fasha (owner butik VOGUE)

outfit :: butik pengantin VOGUE

viel :: butik pengantin VOGUE

tudung :: mine.


boleh usha gambar lain  di link bawah ni





feel free to ask me anything.
^___^





p/s :: gambar mungkin ada yang berulang kali aku letak dalam entry.




bye.

6 comments:

nida-razak said...

waa..bgusnya dpt butik mcm tu...xsabar nk tgk baju u nanti.. =)

safiyyah osman said...

nida :: hehehe...:)..sabar............:)

nida-razak said...

hehe... xpe..xlma je lg... =)

latte said...

aaa dia ada tunjuk ke kat fiya.hehehe.suka la suma baju2 kat kedai dia.cantek kan kan kan.yeay!

utk all bloggers dari utagha yg nk kawen tu kedai fasha mmg sgt highly rcommended!..=D

Marya Hana . said...

lawa sunggoh baju pengantin ni,
sesuai colour die dengan u... :)

selamat pengantin baru eh..

zie said...

butik dia yg dekat2 traffic light tu ka??klu betul, sy penah p...teman membe...mekap dia mmg cun sgt2...baju2 pon cantek...

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016