23 April 2011

b2b area sungai petani,kulim,kepala batas anda boleh dapat barang murah untuk wedding diSINI. A TU Z WEDDING HOUSE.

assalamualaikum..


Entry ni entry basi la ye…sahaja nak cerita jugak…kenangan weh..

Hari tue..19.april.2011 lepas ja jawab paper 1st (paper math) terus tumpang qistina pergi jeti sebab kebetulan qistina nak pergi ambik dia punya mummy.lepas sampai jeti aku minta tolong zana ambik.

Tunggu 30minit dekat jeti zana pun sampai..zana dating dengan adik dan kak wani..terus pergi sunway sebab zana dengan adik nak cari barang..lepas tue terus zana bawa aku pergi A TU Z..

A TU Z tue sebelah dengan sunway ja..jalan nak ke RR..orang belah kedah mesti tau.besar gila okeh…aku jakun terus bila masuk..dan harga dia sssssssssssssaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnngggggggggggaaaaatttt lah MURAH oi.murah gila babi. *barnag murah ke babi yang murah nih??*hehehe

Lepas tue aku pun borong apa yang aku nak borong…aku beli ::

Paper beg 100pcs dengan harga RM25 sahaja.
Belon 20pcs dengan harga RM5.00 sahaja.
Lampu LED warna biru dengan harga RM16 sahaja.

Total :: tak sampai RM50 pun.aku budget RM100.

So b2b area KEDAH wajib pergi A TU Z WEDDING HOUSE!serius memang murah dan jadilah ahli..memang berbaloi baloi. Rambang mata weh….sumpah!

Nanti dalam bulan 6 or awal bulan 5 memang company ni buat sale punya..so tak rugi kalau kita jadi ahli awal awal..tapi aku tak jadi ahli pun..guna kak wani punya kad ahli ja..T____T

*maaf entry ini tiada sebarang gambar*.

2 comments:

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

kakak wani pon cari brg tunang dia kat sana aritu..:)

veesakura said...

de satu lagi kedai..WS kalo tak silap. bley thn murah jugak brg2 die.hehe

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016