11 April 2011

Apa perasaan bila dah nak kahwen??lagi 19hari.

assalamualaikum..









apa perasaan aku?

huhu..

macam macam ada.tapi terpaksa cool. heee

kalau sesapa yang tak duduk dekat tempat aku or tempat b2b lain,memang tak akan dapat feel apa apa..kalau setengah yang jenis cakap pandai tue aku rasa nak ja lempang dia laju laju.meluat.=.="

sapa tak best bila cinta haram dah nak jadi halal??..mesti la rasa best kan..rasa bunga bunga ja..

bila dah berlalu sondrom kaki sejuk.boleh bacca dekat sini(sila klik) rasa lega gila.


now rasa gabra tahap gaban.haha=.="

now persiapan pun tinggal dalam 15% macam tue ja..slow gila aku buat..steady ja..heee...borang nikah esok baru nak submit.haissshh takut.itu pun ayah yang tolong submitkan...

18.APRIL ni aku final.lepas tue 26.APRIL final lagi..last paper 28.APRIL ...nikah 30.APRIL..hahaha...keserabutan aku memang tahap singa bernafsu serakah la...heeee...


doakan segalanya lancar.amin.

5 comments:

redbean said...

hai singa ;D

LadyRye said...

matilah hang piyahhhh.... tak tau laaa... tak lama dah lagiii...

huhu..syok pulak gertak orang gelabah! haha!

umairah said...

waahh..
ni btul2 lps exm trus kenduri..
ngee.. ^-^
anyway, all the best for u..
=)

wanie said...

heheee ! apa2 pon, goodluck bebeh ^__^

safiyyah osman said...

kak rye :: hahaha..hg memang kak...hahahahaha..


umairah :: tq umairah:)


wanie :: tq wei:)

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016