27 April 2011

aku dah hire OP.last minute punya deal.

assalamualaikum..

serius jangan ikut cara aku planning kerja kawen.haha..semuanya last minute.kecuali mak andam sahaja yang tak last minute.

tapi nasib aku baik sebab majlis aku tak ramai yang kawen sebab bukan cuti sekolah.


aku hire untuk nikah,outdoor sahaja.tapi disebabkan majlis aku satu hari sahaja..so en.apit dgn syafiq ni cover sampai ke petang.ssampai ke sesi outdoor.

just ambik kawan kawan ja..aku cuma minta soft copy,outdoor dan unlimited shoot.total RM500.

gambar soft copy just minta dia edit sikit sikit.


hope semuanya berjalan lancar.serius makin dekat hari nak nikah makin gabra.

8 comments:

Aqma Nazri said...

dear, 3 days jek lagi. cuak. erk, sis plak yg cuak. dear, nape tak miscall akak. akak tungu nih. nti leh tahu update terkini via phone jek. hehehe.

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

dup dap...dup dap...dup dap....hehehehhe..mcm tu ye piya rasa...relex2 don't be gelabah....

insyaallah semuanya akan berjalan lancar...

Makbed said...

berapa hari je lagi. jejejeeeenggg!!!

~ NANA ~ said...

mokcik...nnti amek pic byk2 tau & cpt2 upload tauuuu

safiyyah osman said...

sis aqma :: hehehe..dah msg akak:)

safiyyah osman said...

sis ladyzul :: hehehe...gelabah juga sikit2 akak:)

safiyyah osman said...

makbed :: hahahahaa..jengjeng2....gabra2...hehehe

safiyyah osman said...

cik nana :: hehehe...yup!tunggu:)

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016