1 January 2011

Shaggy Carpet yang mahal tue aku dah BELI!!!

assalamualaikum..

hari nih agenda aku tak banyak pun...cuma keluar lepak sat dengan mira lepas tue terus pergi rumah zana..lepak lepak..now memang aku ada dekat rumah zana..dah lama tak lepak dengan dia...dekat setahun....bila jumpa tadi..mama peluk erat gila..hihihi...:)...dah lama tak makan masakan mama...:)...

plan untuk malam...nak pergi PESTA PENANG!..dah nak habis dah pun...kami gerak dari rumah mak tok ani pukul 5..sampai sana pukul6..sampai tue orang dah ramai...ramai gila!!

jalan jalan...sampai pukul8.30..lepas tue gerak balik..dekat sana borong tudung..gila murah nak mamp!!:)..aku borong dekat 10helai...zana belanja selai....hihihi...

with adik!!
siti nur farhana..


with zana..

time dekat sini la aku dengan zana syok syok nak try SPA DOKTOR FISH..haha..gila geli geleman!...15minit rasa macam sejam..hahahaha...1st time!


nak tau tak harga SHAGGY CARPET murah gila dekat situ.............sangat sangat murah........

warna lebih kurang macam nih..
saiz besar gedabak dari nih..

shaggy carpet nih dia ada jenis material macam macam.
kalau jenis silk tue memang susah  nak dapat harga murah...

dan dia ada kelas kelas dia...
silk tue kira yang AA.
kalau macam aku ambik nih kira kelas kedua..
puas hati weh!!
saiz dia 10kaki x 7...
tue apa yangbangla tue bagitaw..memang besar gila!
muat untuk letak dekat ruang tamu..
time aku servey harga semua dalam 500...
tapi dekat pesta aku dapat 200 ja..
tue pun dia letak 250...
pujuk pujuk dapat 200..
puas hati weh!!!
memang under budget..
thanks encik tunang sebab bagi duit..

before nak beli tue aku call dulu adli tanya n minta duit sekali..hihihi
so dia minta zana dahulukan duit.
esok transffer..
perh!!!puas hati sangat sangat sangat!!!!
:)

settle satu part lagi:)..
lega.
syukur.


doakan segalanya lancar:)

4 comments:

Kembang Perawan 3288 said...

mak aih best giler....

10 helai skli borong.

audi said...

Layari www.garagesalelelong.com and click " carpet industry " utk pilihan katpet.kami ade menyediakan penghantaran ke rumah ke serata negeri.harga karpet saiz ruang tamu hanya berharga rm 320-350 utk qualiti (silk-AA) dan rm 250-rm 270 utk quality ( biase) postage hanya lah rm 15-20 mane2 tempat dlm semenanjung malaysia.tq

audi said...

Bleh layari www.garagesalelelong.com dan click "carpet industry " utk pilihan carpet yg pelbagai.kami ade membuat penghantaran ke rumah di serata malaysia.harga utk carpet besar ruang tamu
Hanya rm 330-350 (silk-AA)

Sarah Amanda said...

Assalamualaikum Ni cerita pasal karpet jugak..hahahhaa.silalah baca kalau ada masa ya.

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016