19 January 2011

jalan jalan :: kanching falls part3

assalamualaikum..

kali nih nak story lagi pasal kanching falls:)...

okeh nih part nak hiking naik atas mandi dah:)...if sesapa yang nak pergi sana...aku nak pesan..tak payah bawa beg baju salin semua..sebab tandas untuk mandi dan salin baju hanya atas DUA sahaja...SATU dekat level2..SATU lagi dekat bawah sekali...paling bersih dan selesa nak mandi tandas yang dekat bawah sekali tue ja:)..

ini tandas beliau..
selesa la bagi aku yangtak cerewet nih..
bersih
cuma air ja slow..
dekat luar tue ada jual sabun mandi..
so aku mandi memang lama gila..
hahah

meh tengok muka muka yang bosan tunggu aku..
hahaha
tambah encik tunang..


adli tengah tunggu aku..
haha
sebab aku dah terbawa masuk dengan baju baju dia sekali dalam tandas...



jom naik level 2,3,4,5,6,7..


buah mula mendaki..




separuh perjalanan................
fuhhhh............

 akhirnya........
sampai juga......
tapi baru dekat level5
T___T



kat sini ramai juga yang mandi..
nih level 5..

kami yang dah kebuluran dan kelaparan..
berhenti shoru dulu dekat sini..



kesian dia..
lapar..
T__T

lepas dah settle makan yang tak berapa nak kenyang tue..
terus panjat panjat lagi..
sebab nak pergi level6..
penat weh...


peace dalam kepenatan!
~__~ " "



bersambung~





1 comment:

cik bahulu oren said...

beshnya tmpt ni babe...

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016