17 January 2011

jalan jalan :: kanching falls part 2

assalamualaikum..

kanching falls terletak di selangor..antara rawang dan selayang...dekat situ dia ada 7stage...tapi tahap nak sampai sampai stage tujuh tue memang mencabar kewibawaan kita..hahahaha..aku rasa macam naik broga hill lagi sekali..seksa gila weh!!!....

best tue memang best..tapi lepas balik tue memang penat dan SAKIT KAKI...SAKIT PAHA...T_____T


sapa yang dah stay area KL ..boleh la pergi sana picnic...kalau tak larat naik tinggi tinggi..panjat panjat semua...boleh ja lepak sampai level 2 or level 3...best juga..cuma tak privacy..sebab ramai sangat dok mandi..kalau naik tinggi tinggi sampai level 7..ha..memang tempat tue KITA YANG PUNYA!!!!!!hahahahaha...

ramai juga yang nak ROMEN sanggup naik sampai tinggi tinggi...gila!hahahaah


~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

jom layan gambar
start dari mula nak gerak pergi ...


jom berkenalan dengan orang orang belakang takbir dulu..
hahaha

belakang takbir ke?
kalau tak ada orang orang nih..
menag aku kempunan la kan..

mastermind semua orang dah kenal kan..
hahaha
mastermind = aku..
hahahaha

second mastermind
jejaka yang hensem janggut sejemput..



mohd noradli bin muhammad yusop



"pemeriah" yang lain...

ketai


zuhri



naning


gay a.k.a fareez


pucit


kami gerak dalam pukul 11.45 pagi kalau tak silap ..
sejam lebih juga kot baru sampai..

before gerak..
aku dengan eli singgah beli breakfast..
tapau bihun goreng dua tray..
haha
dengan telur mata kerbau 10biji..

lepas tue sesi mengoreng fries dengan ayam..
aku tukang goreng ja..
^__^

mari mengoreng!


penolong tak bertauliah..


fires adli yang goreng..
lepas goreng yang senang senang..
dia tinggal kat aku plak..
sungguh sayang beliau kepada saya..
*___^



nanti sambung lagi..:)
internet tahap nenek pakai tongkat..
@___@

bye..





1 comment:

Jejaka Terhangat said...

dengar cite earing white gold pemenang baby contest haritu tak dapat lagi..dah post ke belom ek? shoutbox pon dah takde..susah pemenang tu nak berinteraksi lagi ngn tuan blog ni..JT harap dpt penjelasan..reply kat komen entri terbaru JT yg ni yek..

[Follower BloG Review] Retro Hitam Putih BloG FariqScorpio Terbaik..!!

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016