9 January 2011

HAUNTING : lampu meja warna putih. beside table white colour

assalamualaikum..

aku perlu kan dua lampu meja warna putih :)...untuk ltak di sisi katil nanti....kalau tak ada warna putih..warna soft blue pun okeh!:)

ada sesapa tau tak man boleh dapat..dekat SUNGAI PETANI cari tak jumpa pun..T_____T


design yang aku nak dia macam vintage vintage sikit...^__^

kalau ada yang kaki tinggi pun ok juga..tak payah aku guna side table... %___^"""

kalau boleh nak bentu macam payung tue....*___^

aku nak kaki lampu tue pun warna white... # ____# ""

kalau tak warna putih biar payung dia warna soft blue kaki dia warna putih.. T_____T " "


cerewet betulkan??PANGGG!!!!!!T_____T


kalau dapat yang kaki panjang pun kira dah syok dah!!!tiba tiba teringat IKEA!

macamnih!



melting T__T



cantik..



terbaik!!
T___T

macamnih pun ok..
tapi design tak mau macamnih..
T___T



B..jom p ikea!:)

2 comments:

nard.z said...

aku baru nak suruh pi ikea. haha

Gieyana said...

cuba cr kat Harvey Norman kt Penang..tp rega mahal sket..kt area Jln Dato Kramat pon ada byk kedai lmpu..byk gk design2 kaler putih..:D

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016