2 January 2011

Deco bilik pengantin tema putih + biru

assalamualaikum..

deco dan hiasan dalam bilik akan jadi segalanya putih dan biru....nikah outfit akan jadi warna soft blue...:)..barang serba sedikit aku dah beli....sen memang aku tak guna untuk benda lain selain dari beli barang penting penting..shopping memang kena hold dulu..:)..nanti lepas semua settle baru shopping sampai gila..hehe..


hari tue aku ada pergi giant sungai petani..dalam giant tue  kan ada kedai barng RM5..aku sesaja masuk sebab dah set nak tengok frame gambar...frame yang aku cari warna putih....kalau nak cari warna blue or soft blue memang susah gila la nak dapat...maybe nanti akan di spray dengan cat warna soft blue atau blue...

tengah tengah tengok.dapat la 8jenis frame yang berbeza beza..:)..semuanya warna putih dan macam macam saiz aku ambik...saiz besar gedabak or saiz kecik semua RM5.....:)..design memang TERBAIK!!...



frame lebih kurang macamnih..
warna pun sama..
sapa yang dekat SP..
nak beli cari dekat giant sungai petani
apa saiz pun RM5

image google.

part lagi satu dah settle..
sekanrang nak cari curtain pula..


bye.


1 comment:

THE LEKAT LEKIT STORY said...

tema yg di pilih sgt lembut warnanya.. kekekeke nice tu!
ENTRI TERKINI BONTOT MENGELEBEH

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016