iklan berbayar. 50/month



Shaggy Carpet.Carpet bulu kucing

assalamualaikum..

sekarang nih memang dah famous pasal carpet nih...harga dia pun mahal gila...tapi tengok pada jenis material dia juga..kalau yang jenis silk aku tengok memang runtuh poket bakal suami kalau nak beli satu pun..haha..

harga pun dekat mana mana tempat lebih kurang sama ja..kalau yang jual tue bangla..memang mau kecek lebih sikit...macam hari tue aku dengan adli pergi tengok dekat nilai3...

1st kami pergi tengok dekat HOME DEKO kalau tak silap...kedai dia tepi jalan sebelum masuk pintu gerbang nilai 3 yagbanyak kedai tue.dia macam gudang ada sebelah kiri kita kalau kita menghala ke pintu gerbang nilai 3 tue...

bila masuk dalam tue..perh!!rambang mata..meleleh air hidung..haha...tapi niat pergi sana cuma nak servey harga..maka air mata jala meleleh..T___T..SOB..SOB..

dekat situe lagi meriah dari dalam nilai3...sebab gudang tue besar..rate harga shaggy carpet dari kecik besar lap kaki tue sampai ke besar gedabak....starting harga RM58 sampai la ke 1++++....

gudang carpet..
ini hasil google ok.
thanks pakcik google!:)

meh tengok carpet shaggy..

untuk saiz macamnih rate harga dalam 2oo ke 3++..


rate besar nih pula..
RM58 ke atas..



rate nih pun lebih kurang yang atas..



dia ada macam macam jenis material kan..so harga based on the material la...lagi lembut bulu bulu kucing tue lagi mahal...kalau ada yang liplapliplap lagi mahal..berair mata tengok....sob..sob..


so lepas dah tengok dan servey harga...nanti memang aku nak rembat 2pcs...baget dalam RM300 ja:)..dah jumpa warna yang berkenan di hati:)...


so pada sapa yang nak pergi rembat shaggy carpet nih..kalau ada sale sila bagitau i ok:)...sharing is luving:)

bye.