6 December 2010

create your own remembrance photo! & guest or card book

assalamualaikum..


title entry so mat saleh ok..haha..kalau baca dah taw kan maksud dia dalam bahasa kebanggsaan kita..haha..


ini pun ada dalam list "must to do"...dalam planning book aku..aku dah ada lukis...hihi..semangat ok..walau pun kadang adang semangat tue hilang...:)

nanti dekat rumah maybe akan ada dua meja...sebab ada ruang depan yang luas..tak pun maybr meja tue letak dalam bilik pengantin..dan insyaallah bilik bride nanti besar gedabak...maybe la..mak cakap ruang tamu yang time bertunang ritue maybe jadi bilik pengantin...mak nak renovate..insyallah...:)

ini ruang yang bakal jadi bilik pengantin..
luas..
tapi yang aku tak berapa berkenan sebab ada banyak tingkap..


so dapat la letak dua meja yang sederhana besar..:)...

1 .meja guest book / guest card

ada dua idea aku nak buat..tapi tak tau nak mana satu...hati aku nih tak tetap..kena tunggu dekat HARI BESAR baru nak pikir dan tetapkan:)

guest book ada gambar..
(google)

yang ini style card..
(google)


style nih pun cantik..
letak gambar atas A4 yang keras sikit
cantik cantik..



2. meja "rememberance photo"

meja nih wajib ada...dan maybe gambar nak letak dalam frame...gantung or letak dalam juga..

google

polaroid style..
nih macam best ja:)



mimpi akan jadi kenyataan kalau kita usaha untuk buat dia jadi kenyataan:)..

bye.
Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016