11 December 2010

BBQ at Monkey Beach.

assalamualaikum..

harini..pagi pagi lagi aku dah siap..hihi....siap nak pergi BBQ dengan member member sekolah menengah kebanyakan kenal dari tadika..:)...winkwink..*b..thanks bagi i join :)*

gerak pukul10.30pagi macam tue sampai rumah sharp pukul7.00petang...

monkey beach nih dia atas dari batu feringghi...atas dari pantai miami...aku pun tau sebab google..hahahaha...mana pernah taw ada tempat dekat penang nama tue...tapi dia punya tempat macam tak luas macam batu feringghi...dekat situe selalu orang banyak buat BBQ...

time sampai cuaca memang TERBAIK la..tapi dalam 30minit macam tue dah hujan...sob..sob...selamat ada 5payung besar...2payung buat payung tempat BBQ..satu payung untuk aku berteduh la..hihihi...aku sorang ja yang tak bawa baju salin..yang lain semua bawa...

tapi satu benda yang tak best pasal tempat nih...dia tak ada tempat untuk solat...sob..sob..sob...leceh gila..bila hujan dekat mana nak solat ye dak...terpaksa hold..

jom layan gambar...

semua 8orang...
aku macam mak datin pulok..
haha
yang pasti aku nampak slim walaupun muka nampak bollaat!
hehehehe

1st aktiviti..
pasang khemah..
aku tak pasang..
tengok orang pasang ja..
:)

yang perempuan sesi bergambar..
heehee

makanan yang kami bawa..

hot dog nih sedap gila..
haha


chikedis haruslah ada..
yang habis tam tam ja..
mimi dengan twistis tue xhabis pown..
air sampai 4botol..
nak bagi kembong perot ka hapa pun tak taw la..
hahaha


ayam BBQ..
diadun dengan serbuk cabai sahaja..
hahahaa
bila belahak rasa nak keluar api dari mulot dah..
hahaha

yummmyyy...
:)



aktiviti membakar ayam..
aku tukang tengok ja..
hahaha

sodaaappp!
walaupun makan rasa serbuk cili..
licin tetap!:)



lagi dua gadis jadi duyung..
hihihi

duyong!

the end.

apa yang boleh aku cakap...best la juga walaupun tak ramai yang join...tapi kalau lagi ramai..lagi meriah la:)...


best!rugi sapa yang tak ikut..
hahahaahahah
*gelak jahat*


p/s :: sapa yang tak join rugi!!!hohohoho


6 comments:

Zara Affendi said...

bestnyer ngan membe2 lama kan? btway, bru pas bbq, kalo x mmg lapar tgok tu. huhu

little cart00n said...

da lama tak bbq..jeles!hahha

rizaros said...

sdapnya sis... terliur tgk.. hehehhe... mkn2 di tepi pantai lak tu :P

Wawan3y. said...

beshnya piah. xajak ponnn. hehe. nnt nak p jugak ah bbq kat sana. tp bila masa nak p pon xtaw aihh, semu apakat busy jaaa. hahaha

SURIA AMANDA said...

tgok ayam bbq tu..huih..bergolodak perut i..rasa sekarang jugak nak cari..sabar yer anak ibu..nanti mintak ayah cari..

hafizi fiz said...

ak nk p..ampa x ajk aku noh...
=p

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016