13 November 2010

jalan jalan :: door gift nilai 3 part 1

assalamualaikum..

hari tue aku ada turun nilai 3..sahaja nak servay harga barang dekat sana..banyak juga masuk kedai...tapi yang tetap memikat hati kedai WS..kedai dia warna hijau..dekat sungai petani pun ada..tapi kecik dan harga banyak beza dari nilai 3..dekat nilai 3 nih murah banyak juga..:)...

time tue tengok bunga telur..tengok barang barang untuk doorgift..tapi aku cuma nak servay harga tempat letak coklat yangg macam kain jarang kecik tue...

bunga telur pun tengok juga...:)..tapi nak story pasal tempat letak candy tue dulu:)..dekat situe macam macam jenis ada..warna lagi la..lepas tue yang bestnya..sangat murah!:)..tersenyum senyum aku time tengok price dia..hihi..



ha yang macam gambar dekat atas nih...price dia bagi aku murah la kan...50pcs RM10.00...satu jatuh cuma 0.20sen sahaja...macam macam warna ada...sebijik macam yang design love tue pun ada...

kedai lain yang aku tengok mahal sikit...dekat WS tue ja murah..dan sekarang WS ada buat sale...:)...


p/s : i love you.


No comments:

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016