29 October 2010

photo hantaran sebelah lelaki

assalamualaikum


di sebabkan blog nih kira macam blog masa depan..so aku upload semua gambar hari separa besar aku...:)

layan ...

sangkar burung..
letak buah.


 cake..
noradli & nur safiyyah
selamat bertunang


coklat!!


bekas letak cincin..



cupcake.

gambar amatur punya yang amik..hihi..aku xada la ada OP bagai..xmampu..:)..ini hantaran sebelah adli....sis dia tempah dekat akak yang tinggal dekat jitra tue...dia cuma buat bekas ja...so adli yang buat dan isi barang dalam bekas yang dah siap di deco tue..

percaya tak..adli yang buat!!!!!!!dia load barang...nampak tak coklat yang dia ikat reben putih tue..tue dia yang buat sendiri..sampai tidur lewat..hihihi..sanggup xkeluar lepak malam tue sebab nak buat sendiri..dia cakap dia pun nak feel buat hantaran sendiri..haha..

kalau tidak ada hantaran duit RM500..dia buat bunga ok...sambil buat sambil msg cakap sakit tangan tangan duk buat bunga..haha...dab paling sedih..time dia bawa 7dulang...dia tertinggal 1dulang untuk aku...sireh junjung...dia dah bayar pun akak yang buat sireh jungjung tue..1bekas RM50..dah melayang RM50..huhuhu..

untuk cincin..dia sendiri yang pilih:)..sorang sorang dia pergi sana sini cari cincin...dia demand mengalahkan aku...nak cincin bukan main canggih..hehehe...so aku xkisah ..biar dia cari sendiri..last..jumpa!!dan memang aku berkenan gila!..dia beli dekat poh kong..white gold:)...aku pun time mak dia sarung cincin baru tengok..konon nak suprisekan aku..tapi memang suprise la:)..

hantaran kami 7 berbalas 9...

dari dia untuk aku..

cincin
cupcake+coklat ball
kain nikah
jubah
telekung
cake
coklat
buah

dari aku untuk adli..

sireh junjung
cake
manisan
buah
bahulu
songkok
kain nikah
coklat
biskut


p/s :: kagum tak dengan adli dapat buat gubahan sendiri:)..hihi...oh..aku sangat sayang dia!


No comments:

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016