Followers

Pre-order barang baby,wooden toys dan household stuff online terbesar dan termurah di Malaysia since 2011.

*sticky post*
scroll down untuk entry baru



assalamualaikum..



bertapak secara serius pada penghujung 2011.
alhamdulillah sekarang, atasrakcollection.com.my bertahan lebih dari 3tahun.
bermula dengan hanya 1barang iaitu lamaze inchworm,sekarang ada lebih 200 barang.


Pre order dibuka setiap 12hb setiap bulan hingga 6/7hb bulan seterusnya.
payment biasanya diambil bermula pada 23hb.
barang yang dikumpul akan di pos pada 10hb setiap bulan.


alhamdulillah,
semakin ramai yang join pre order setiap kali dibuka.

sekiranya,barang yang diorder tiada stock, customer akan diberi pilihan samada hendak tunggu barang yang ada direstock atau duit dikembalikan.
100% duit akan dapat semula jika barang tiada stock.


semua barang yang fragile,sepanjang proses penghantaran,pihak atasrakcollection akan bertanggungjawab sepenuhnya.

atasrakcollection juga berdaftar dengan SSM.
SWEETASKISSES ENTERPRISE (PG0294457-T)



antara barangan yang dijual secara
pre order dan harga borong(minimum 1barang dan boleh campur barang)




1.Bean bag RM118 inc postage

banyak lagi pilihan warna yang ada.




2. Rocker newborn to toddler Fisher price.
rainforest rocker
 RM218 inc postage semenanjung.





Rocker fishes price
 RM153 free postage untuk semenanjung.
Hijau,pink dan biru available.




3. Kids Playset

Electronic backseat driver 
RM30, postage RM8


Plastik Balls
RM20,postage RM6



Super sport set basketball.
RM23, postage RM9
ketinggian boleh adjust.
free ball.


kitchen set 008-26
RM68,postage RM11
ada music dan free kelengkapan dapur.



Luxury supermarket playset
RM98,postage RM11
troli dan barang lain include.



Working Bench
RM69, postage RM11
semua barang include dalam set.


banyak lagi playset yang ada..
sila la usha-usha ye.




4.Baby bullet

Baby bullet RM120 inc postage semenanjung.



5. Baby Diapers bag




Diapers bag 5in1 
RM53, postage RM10
warna yang available merah,pink,biru,brown.


Vcool diapers bag.
RM37, Postage RM6
warna yang available : biru,merah,hitam,brown,pink



6. Household Stuff
Shake n go
Double shake RM58
Single shake RM48 
postage kena tambah RM9-RM10



Door handbag racks
RM14,postage RM6


Tobi Iron
RM46,postage RM10



Cereal Dispenser 
Double RM57
Single RM43
postage add RM10




7. Toys/Dolls


Lamaze inchworm
RM18,postage RM6



Lamaze toys 
RM20 ,postage RM6
ada lebih kurang 10 jenis toys untuk dipilih.



Lamaze Wrist & Foot
RM26,postage RM6



8. Baby Carrier 

Mothercare 4position
RM53,postage RM9


Ergo Carrier (Not Original)
RM96,postage RM10
ada banyak design.



9. Baby educational wlaker and ride.

Baby action walker 2in1 
RM112 inc postage semenanjung.



Fisher Price Stride to ride
RM180 inc postage semenanjung.



Playskool walk n ride
RM118 inc postage semenanjung



9. Toys Storage

Mickey Mouse 
RM145 inc postage semenanjung.


Minnie Mouse
RM170 inc postage semenanjung
banyak pilihan design dan warna.



10. Romper carter's 5in1



Shortsleeve/sleeveless boys & girls
RM24/pack , postage RM6


Longsleeve boys & girls 
RM30/pack, postage RM6



11. Ck jumpers 3in1

Jumper Longsleeve/shorsleeve boys & girls
RM40/pack, postage RM6


12. Educational Wooden toys


Giant Maze 
RM185 include postage


British Card ABC
RM29,postage RM8




4 puzzle block
RM29,postage RM6



Hello kitty Maze
RM65, postage RM10



Block
80pcs RM55
50pcs RM48





Dan banyak lagi barang barang lain harga murah.

antara feedback customer :




insyallah saya akan cuba bagi servis yang terbaik.
:)


Anda boleh visit website saya.

Atau like fanpage 




Order untuk batch MEI-JUNE 2014 dibuka sekarang,boleh Sign Up untuk place order.Hanya order melalui website sahaja valid.

Pre order :: 12 JULAI 2014 hingga 7 OGOS 2014.
Tarikh utk payment
 :: 23 JULAI 2013 hingga 7 OGOS 2014
Tarikh barang akan di pos kepada anda :: 13/14/15 JULAI 2014

** Tracking number akan diupdate bila barang sudah siap di pos. untuk sebarang update,please refer fan pages atasrakcollection.**








Jadi Jemputan untuk rancangan Feminin,TV1.

assalamualaikum..



macamana aku boleh jadi tetamu rancangan feminin?
satu malam tu,atyfared(blogger aku bukan bidadari),Pm dekat facebook tanya aku "Piya minat online shopping tak??"

aku jawab la minat..tiap2 bulan mesti ada ja benda aku beli online.
aty cakap pihak Feminin tengah cari tetamu untuk isu : beli melalui online.

aku pun terima.
gamble ja terima.
hewhewhewhewhew


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


time ni baru sampai dekat angkasapuri.
aku gerak naik train dengan sepupu Eli,nama anis.
ambil ERL turun kl sentral..naik ktm turun angkasapuri.
jalan masuk dan tunggu aty.


Aty nak teman.
rasa lega gila wei..xla rasa gabra.


aty pickup dan gerak ke wisma tv.
tunggu penerbit Feminin,Kak Hani.

dekat lobi sambil tunggu kak Hani.


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

kak Hani datang dan terus bawa pergi bilik make up.

tak tau apa nama akak ni..
tapi dia makeup masyallah,lembut ya amat.
aku p memang muka kosong la..
pakai toner dengan serum ja..


habis makeup terus jadi macamni..

sukaaa..
ni kira kali kedua la makeup tebal..
wasap dekat Eli,dia macam biasa la..bukan suka..
HAHAHAH
dia cakap muka aku nampak macam budak sekolah..
zzzZZZZzzzzz


ni dalam bilik menunggu.
lengan besaq batang pokok ahahaha

Aty teman. memang hilang la gabra aku..
rasa lega la..
ketaq tu hilang la sikit bila sembang-sembang dengan Aty.



~~~~~~~~~~~~~~~~~~


ni dah masuk dalam set untuk rancangan Feminin.
tengah dok sembang-sembang dengan penerbit.
time ni tengah sembang pasal shopping raya.

time ni penerbit bagitau la perkataan2 yang boleh guna dan xboleh guna..
website kena sebut laman web.
online kena sebut atas talian.
gittewwwww


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


pengacara : Faezah Elai
tetamu : Farahwahida



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


ni tengah test mic.
gabra gak time nie..


Faezah Elai segak nak mampus..
kurus macam barbie doll wei..
farahwahida lagi laaaaaaaaaaa..
kurus tinggi...cantik.


aku ja gemuk pendek..
hewhewhewhewhewhew


time ni macam kayu gak la..
sebab artis dedua i tengah bertanya khabar sesama sendiri.
aku pandaaaaaaaaannggggg depan ja time ni..
sebab nak elak rasa gabai.


 ni dah start.


ni tengah break.
so sembang-sembang kosong dulu.



lepas break,start sembang isu shopping online balik.


betul tudung luuuuu...
hahaha




gebang apa pun tak tau..
serius aku main cakap ja..
kedahan keluaq..keyeeelll keluaq..
ahahahhaha


topik yang kami sembang ni pasal pro n contr shopping secara online.
aku memang gila shopping online..
farahwahida tak suka..
gittewwww


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


settle ja..
sain apa yang patut,sembang n salam-salam..
terus gerak balik.
sebab Adelia adik laki aku tolong jaga..
so memang aku nak balik laju-laju..


terima kasih banyak-banyak pada Aty Fared.
susah-susah nak teman.
terima kasih aty sebab sudi snap gambar banyak-banyak.
terima kasih sangat sangat.



terima kasih pada layanan baik dari kak hani dan yang lain-lain.


terima kasih pada yang snap gambar dari rumah..hahahha
malu ioll



















~~~~~~~~~~~~~~~~~


pengalaman.
rasa la juga macamana live masuk tv..
gittewwww



tq so much pada Aty..


bye.