23 August 2016

House Of Corset By Zenia Beauty -Korset Mampu Milik !

Hello
Hye!

Ok harini nak story pasal korset yang sangat sangat sangat berbaloi untuk kita beli. Harga pun xcekik darah.


Meh tengok dulu gambar korset. Korset ni 1suit trus, xyah dah buang masa pakai 2-3pcs .

Hrga dia kalau ioll bagitau mesti kaw-kaw semua terkejut 😂😂


Pastu kita pakai dah xyah nk buka tutup buka tutup korset! Dia ada buat khas lubang utk kita buang air kecil atau air besar.

Kira jd superman la sbb spenda kena dok dkt luaq.. Hehehe tp mudah la kan.. Mudah gila gila gila..









Zenia Beauty sebelum ni keluarkan produk untuk cerahkan kulit, now korset pula.

Founder Zenia Beauty dah pakai dulu korset ni sebelum dikeluarkan..bla pakai sedap, terus buat jual.

Salah sorang founder Zenia Beauty turun 14kg dalam masa 4bulan ok! Salah 1 method dia adalah pakai korset ni secara konsisten.

Korset style mcmni memang akan grab badan kita kejap2..tobat sedap pakai wei..














Ciri istimewa yang ADA pada corset ini..!!
➡Membaiki tekstur tebuh anda dan membentuk tubuh anda..
➡Tak perlu bukak apabila ingin ke tandas..
➡Sangat selesa kain lembut dan sejuk..
➡Tanpa tetulang yang merimaskan..
➡Memberi keselesaan pada si pemakai..
➡Dilengkapi 7 magnet yang mampu melancarkan darah dan menghapuskan lemak degil.
➡Sangat mudah dipakai (one piece)














Dan korset kain lembut mcmni, bila uoll pakai dengan seluar atau jeans xnampak line tau! Orang xleh tau pun y uoll pakai korset huhuhuhu

Dan walaupun harga Korset Zenia ni sangat mampu milik, tapi quality tiptop.

Paling best dia korset yang xda tulang. Siapa pernah pakai korset yang ada tulang tau kan sakit dia mcmna?.. Tapi korset Zenia ni xda tulang &lembut.

Tapi xda la lembut mcm bamboo tu..bamboo lembut ikut bentuk lemak2.. No xmau mcm tu..

Zenia beauty punya korset lembut n xikut bentuk lemak..dia grab lemak bagi xnampak lagi ada la.. Ioll sukaaa!












M (40-45kg) | Waist : 61-67cm | Hip : 80-90cm
L (46-55kg) | Waist : 67-73cm | Hip 83-93cm
XL (56-65kg) | Waist : 73-79cm | Hip 86-96cm
XXL (71-78kg) | Waist : 79-85cm | Hip : 89-99cm
XXXL (71-78kg) | Waist : 85-91cm | Hip 92-102cm
4XL (79-85kg) | Waist : 91-97cm | Hip 98-105cm


Ni measurement House of Corset. Yang penting, ukuran kena betul tau.. Xboleh hentam kromo ok! Bila saiz betul, baru selesa pakai. Coming soon akan ada new design untuk yang berat 86 - 100kg bestnyaaaaa!!


Untuk masa sekarang, saiz ada sampai 5XL ok!!!! Fuuuuhhhhh! Nak tau x harga dia berapa??? Rahsia. Baca sampai habis dulu hehehe..













Ada 7magnet yang mampu melancarkan darah dan kick lemak degil.












Tengok bila pakai ja pun lemak2 y berinci-inci tu dh sembunyi hehehe..

-----------------------

Testimoni pengguna :


























Bestkan baca testimoni yang pias hati.. Berbaloi wei. Sangat sangat sangat berbaloi.

Nak tau harga house pf korset Zeni Beauty ni???

Harga dia cuma RM150 sahaja. Tidak termasuk postage! Ya Rm150 ja wei untuk korset yang kain quality mcmni. Pakai xsakit badan .... Nk bergolek..sujud syukur semua rasa selesa sangat.

Nak p toilet pun mudah. Best weiii Rm150 ja!!!!

So pada yang berminat boleh beli dekat
012-9184042 kak su atau terus laju-laju Pm facebook @suraya sulatin ok!!

Happy shopping
Bye!



20 August 2016

Kakak Yang Ku Sayang. Alhamdulillah.

Hello!
Hye!

Minggu lepas kami sekeluarga dapat berita gembira. Ingat tak lagi dengan kakak aku yang anak dia kanser tu?

Kisah Adam Rayyan --- ni cerita pasa Adam. Aku buat entry khas sebab time tu kakak aku memerlukan bantuan duit untuk Adam. Telinga Adam rosak sebab kimo so time tu kami memerlukan Rm6000 untuk dapatkan alat bantuan pendengaran.

Alhamdulillah dpt kumpul Rm6000 da Adam dapat dengar macam biasa dah.

So minggu lepas kakak aku update dalam group wasap family yang Adam punya sel kanser dah xda. Bulan 11 ni akan confirkan sekali lagi dengan bone test. So sekarang ni Adam dah xyah mkn ubat apa2 dah. Cuma sebulan sekali ja kena check darah. Alhamdulillah.

------------

Kakak aku dulu keja amanah ikhtiar di Terengganu. Tapi berhenti sebab sepenuh masa kena jaga Adam. Minta tukar xboleh so terpaksa berhenti kerja.

Aku cuba-cuba suruh dia jadi dropship pada seller-seller yang aku kenal. Kakak aku ni dia blur-blur sikit hahaha.. Tapi seronok bila kui lama kui bagus dia berniaga online.

Atleast dapat la duit sikit untuk dia happykan diri dia. Sumpah Pikah ni seorang yang sangat kuat. Mcm aku nampak luaran ja mcm kuat.. Tapi hati aku memang jeneh lembut. Tapi Pikah(kak aku) luar nampak mcm slow tapi hati dia kuat gila kot.

So dah dekat 1tahun dia dropship jual macam-macam. Latest ni paling dia seronok jual adalah TUDUNG & SHAWL.

Ni antara shawl yang kakak aku jual. Bannnnyaaaaakkkk pilihan warna. Banyak tone warna dok ada. Antaranya sahaja tau.. Banyak wana lagi tau!






























Shawl-shawl diatas adalah Shawl bubble 2muka.

Ukuran : 2.0×0.75
Material : bubble

Harga : RM15 sahaja!

Murahkan?..biasanya orang buat 1.8 ja kan.. Kakak aku jual 2.0m ok. So memang sesuai la pada orang yang pakai tudung labuh.

Shawl bubble ni best, sebab xyah iron! Hahaha pastu bila pakai terletak cantik. Jatuh elok. Pastu style shawl bubble ni senang bentuk. Aku borong belambak gila kot haritu 😂 .. Best pakai. Dah la xpanas. Pastu warna style naik. Kalau selfie or snap gambar memang nampak cun dalam gambar.

Harga Rm15. Beli banyak-banyak boleh la kautim postage tau!

------------

Pastu ni pula shawl paling letop kak aku jual :-






















Ni plak shawl nama Shawl instant diamond.

Material : heavy chiffon
Ukuran : 1.8m × 0.75

Harga : RM25 sahaja!

Shawl ni sambutan pun sangat menggalakkan mcm shawl bubble 2.0m tu juga..

Ni antara customer yang dah beli dari kakak aku :-
































1 lagi setiap warna yang ampa tengok dekat ig/fb kakak aku, bila dapat mcm tu juga warna dia. Xda unsur penipuan ok.




Ok ni kakak i, sebelah dia tu Adam.



Cantikkan?? Meletop sangat!


------------------

So kalau berminat boleh la laju-laju contact kakak aku.

Insyallah layanan the best.

Boleh la support dia ramai-ramai ok.

Whatsapp : +60174191796 (afiqah osman)

Facebook : afiqah osman

Instagram : @sweetbyafiqah_osman

------------------

Last but not least,
Terima kasih pada siapa-siapa yang selalu support kakak aku dalam urusan jual beli dgn dia. Mohon maaf kalau ada salah silap dari dia. Terima kasih banyak-banyak ok. Segala jasa dan support anda aku ucapkan berbanyak-banyak terima kasih.

Dia happy bila ramai yang beli. Bila tengok dia happy aku pun happy sbb dia suka cerita apa yang dia dapat jual ke aku. Muka bersinar2.. Hehe

Aku harap dia berjaya dan dapat kejar impian dia dan cita2 dia. Semoga anak-anak dia sihat dan terus sihat,Amin.

Terima kasih Intan! sebab dok ajar Pikah. Sorry la kalau dia blur2.. Hg jgn mrah dia sgt hahahah dia kata dia takut dgn hg kahkahkahkah.. Terima kasih Intan!

Terima kasih juga dekat Kak Lily sebab bagi peluang dekat kakak saya. Dia selalu cakap kak Lily baik n lembut dengan dia. Terima kasih Kak Lily.

To Pekah a.k.a pekong hahahaha aku sayang hg! Good luck uolls!

Happy shopping guys!
Bye!

18 August 2016

Helenaishah.co Hebat!

Hello.
Harini nk cerita pasal dekat mana lubang nak beli handbag harga yang murah dari pasaran tapi ORIGINAL!

Dan ada handbag yang perlu pre order ada yang terus boleh beli sbb ready stock!







Bak kata owner Helenaishah.co :-

"Kita buat bisnes branded bag & jam dari Various outlet, ada US UK n German. Bag branded mcm Coach Kate Spade,Michael Kors, LOngchamp, fossil.Harga mmg murah compared outlet dekat malaysia. Ada ready Stock ada juga preorder. Boleh Installment lagi supaya tak rasa terbeban duit keluar sekelepuk. Kami juga adalah trusted seller. Kami ada beratus feedback customer"
-----------

Gittewwwww.. Siap boleh installment lagi uolls. Bestkan!

Antara bag yang pernah diorder oleh customer :-













Helenaishah.co start jual bag branded ni secara online sejak 2012 lagi tau. Now dah ada 3agent dibawah Helenaishah.co so boleh lerrr COD!

Antara testimoni yang ada :-
















Ha! Semua orang happy! Aku yang baca pun rasa syok! Kalau nak tengok lagi testimoni yang lain boleh terjah ig @helenaishah.co ok!

----------------
Harga ???

Harga lain-lain ikut jenis bag dan brand. Macam coach mk katespade furla tu rate harga dari start 400 dan ke atas, longchamp 300 ke atas , charles n keith 200 ke bawah..tp yang penting murah dari butik atau outlet kat sini..even dah masuk kos shipping ke malaysia.. Katakooooooooo.. Ha!!


Best best best best!!!



------------------

So kalau berminat, boleh contact :-

IG : @helenaishah.co
Facebook : Helena Aishah Manaf
Whatsapp : +60173912422


So happy shopping!!!

16 August 2016

Tq Zalora Untuk Drmartens Boots!

Hello!
Lama xbeli kasut! Haha..
Xtau la sampai bila nak jadi hantu kasut.

Kebetulan dapat voucher Rm100 dari Zalora. So semalam saja la riki-riki tengok website Zalora.

Banyak sale uolls. Niat nak tengok barang utk Eli punya birthday.. Sekali tengok drmartens sale gak dari Rm599 jadi Rm349 ja! Check saiz tengok ada 5uk! Hahahahahahaha apa lagi! Beli la!

Hadiah Eli nanti2 la. Hahaa.. Hadiah birthday boleh tunggu, sale di Zalora xleh tunggu2 dah! LOL




Tinggal kena bayar Rm249 jewwww.. Harga mcm bundle tapi dapat boots baru! Aku pun xpnh tgk kasut ni depan2.. Tp dh sale! Beli jala. Pikiaq kemudian 😁

Kasut drmartens aku yang bundle sebelum ni semua aku dah jual masa tengah sesak tahun lepas. So memang langsung dah xda koleksi boots drmartens ni.

Yang ada platform dgn sandal ja. Alhamdulillah rezeki.


Zalora penghantaran sangat meletop! So harap sampai dalam 2hari lagi. Amin.

Nak pakai p mana, xtau lgi 😂. Sila la terjah Zalora ok! Ada banyak diskaun uoll! Download apps Zalora dapat 15-20% diskaun tau!

Cpt p sekarang!

Happy shopping!
Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016