Suke-shopping.com ,semua dalam 1 .

assalamualaikum..


suke-shopping ni,online shop yang menawarkan serba serbi gittewwwww...
semua ada..habaq ja nak beli apa secara online..



Pakaian wanita



Dress ni cantik.
100% cotton.




Baju ni ioll pun ada,warna oren ittewww
cutting dia besar,so sapa saiz M L gitu memang muat..
dapat sekali kain..
tapi aku pakai asing-asing.

kain dia cutting duyung,so sapa badan berendam n rendah macam ioll,memang pakai nampak ok..
xnampak pelik..








Pakaian dan jubah muslimah memang banyak..
rambang mata-mata tengok..



lycra skirt dia laaaaaaaaaagiiiiiiiiiii cantik-cantik.
harga murah ja wei..



telekung travel dan telekung lycra pun ada dijual dekat suke-shopping.com ,







banyak gsangat-sangat barang yang dijual tau.

pakaian lelaki dan perempuan serta kanak-kanak
buku islamik dan buku untuk kanak-kanak
gadget
makanan kesihatan
perfume
aksesori


al quran sekali dengan beg.


hijab untuk kanak-kanak



buku-buku islamik






makanan kesihatan





dan bannnnnnnnnnnnnnnnnyyyyyyyyyyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkkkk lagi.



uoll boleh terjah sendiri.


atau terjah facebook


atau 

0164210029 / 0195735253

insyallah,memang berbaloi-baloi.
semua dalam 1 website.



happy shopping uoll!









#Menudietsafiyyahosman : Ayam bakar lemon herb

assalamualaikum..


Masuk harini cukup 1minggu aku tinggal nasi dan segala makanan berkabo.Athkins xathkins sangat la.. Fuhhhh..mula seksa gak.. tapi sebab ramai sangat yang tegur pasal kegemukkan aku..maka.......diet!!!!!


Ayam bakar lemon herb kittewwww..

Bahan :
Isi ayam*
Chili flake*
Garam*
Oregano*
Lemon
Olive oil

Cara masak :
Panas pemanggang ajaib,masuk pure olive oil,masuk ayam yang dah digaul dgn * .

Masak sampai ayam dah masak,perah 1slice lemon ayam.
Kaleh2 ayam..siap!

Masa nak makan nanti cicah dengan sos nandos..perhhh!!!mmg best!



Selamat mencuba!

Portable Barbecue Set (Ready Stock)

assalamualaikum..

tinggi : 45.5cm
lebar : 42cm
panjang tempat bakar : 27cm










senang bawa ke mana-mana 
nak guna memang mudah la..


harga : RM90 INC POSTAGE
wasap : 0192609886


STOCK LIMITED. SIAPA CEPAT DIA DAPAT.